ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα φόρεμα από τη Sissy Christidou μπορεί να γίνει δικό σου

Εδω Κερδιζεις

Τη Σίσσυ Χρηστίδου τη γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Σήμερα τη βρίσκουμε στο ατελιέ της στο Χαλάνδρι (Αντώνη Τρίτση 1 & Ηρακλείτου 196) εξίσου λαμπερή  αλλά περισσότερο δημιουργική από ποτέ. Τα ρούχα της μπορεί κανείς να τα δει και να τα παραγγείλει και ηλεκτρονικά στο sissychristidou.com αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα. 

Το πρώτο της ρούχο το έφτιαξε πολλά χρόνια πριν, με την ραπτομηχανή της γιαγιάς της, την οποία και έχει ακόμη. Σήμερα δίνει έμφαση τόσο στα υφάσματα που χρησιμοποιεί αλλά και στις γραμμές. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει αυτό που την εκφράζει στη συλλογή της Σϊσσυς. Ρούχα καθημερινά με ένα twist που τα κάνουν διαφορετικά, ρούχα λαμπερά για αυτή την ειδική περίσταση στη ζωή μας, ρούχα πολυμορφικά, ρούχα άνετα που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους… Αυτή άλλωστε, απλή, πολυμορφική και λαμπερή, είναι και η Σίσσυ. Αυτό αποτυπώνεται και στη δουλειά της!

Σε συνεργασία με το sissychristidou.com σας κάνουμε δώρο ένα πολυμορφικό, ευκολοφόρετο ρούχο που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Ένα μαύρο φόρεμα πουκαμίσα (one size) μπορεί να γίνει δικό σου αρκεί να κάνεις like στη σελίδα μας στο facebook,  στη σελίδα του sissychristidou.com στο facebook και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ like στο post για το διαγωνισμό στο facebook του 4momsgr.

edit_IMG_9965

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post. Ο νικητής θα κερδίσει ένα φόρεμα της συλλογής Sissy Christidou.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 04/01/2017 έως 16/01/2017 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 16/01/2017, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsg.

 

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES