Η τάση στα μαλλιά για το 2017

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μπορεί το 2016 να είχε κυριαρχήσει το lob (long bob) ή αλλιώς μακρύ καρέ look στα μαλλιά, το 2017 όμως ξεκινά με μια πιο τολμηρή τάση. Η επιστροφή του καρέ με αφέλειες, ένας συνδυασμός του στυλ που λάνσαρε η Michelle Pfeiffer στο Scarface και της ανεμελιάς που το υιοθέτησε η Debbie Harry, είναι γεγονός.

Η νέα πρόταση των cool girls έχει ήδη κατακτήσει το Instagram και είναι θέμα χρόνου να δούμε τις πιο τολμηρές fashionistas να την ακολουθούν, μιας και τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να κάνουμε τη συγκεκριμένη αλλαγή. Από τη μια ο καιρός μας επιτρέπει να έχουμε αφέλειες χωρίς να χρειάζεται να τις περιποιούμαστε συνεχώς λόγω ζέστης και από την άλλη μπορούμε να αντέξουμε ένα καρέ χωρίς οι υψηλές θερμοκρασίες να μας αναγκάζουν να μαζεύουμε συνεχώς τα μαλλιά μας προς τα πάνω.

Που βρίσκεται το τρικ; Για κάθε σχήμα προσώπου υπάρχει και το κατάλληλο στυλ σε αφέλειες που θα το αναδείξει και θα κάνει το ”bob” να ταιριάζει σε όλες! Εμείς συλλέξαμε τις καλύτερες προτάσεις που θα σας βάλουν στο τρυπάκι να συζητήσετε με τον κομμωτή σας μια αλλαγή.

gn_7

gn_3  det_0  gn_2

 

Πηγή: Καθημερινή

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…