Η μαμά μου η καροτσάτη

Βάσως pick

Η Τάνια Ιωακειμίδου είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα,μητέρα ενός αγοριού και αθλήτρια του paracanoe.

Πριν μερικά χρόνια είχε ένα τροχαίο ατύχημα και έμεινε ανάπηρη.

Έχοντας ένα παιδί και θέλοντας να προσαρμόσει τα νεα δεδομένα της ζωής της στην καθημερινότητά της κατάφερε και έγινε μια μαμά καροτσάτη!

Η Τάνια αποφάσισε να γράψει ένα παραμύθι αφιερωμένο στον γιό της που της έδωσε τη δύναμη να έχει μια κανονική ζωή και ας βρίσκεται στο αναπηρικό καροτσάκι..

“Η μαμά μου η καροτσάτη”είναι ένα βιβλίο που αξίζει να το διαβάσετε παρέα με τα παιδιά σας,ένα βιβλίο που συγκινεί ,αισιόδοξο γεμάτο απο τη δύναμη της Τάνιας, της μαμάς Τάνιας που παραδειγματίζει όλους εμάς τους υπόλοιπους με τη δύναμη ψυχής της!

Το 4moms.gr υποστηρίζει πάντα, τέτοιες ξεχωριστές μαμάδες, πρότυπα για όλες εμάς τις υπόλοιπες και γι΄αυτό το λόγο, θα θέλαμε να διαβάσετε και να στηρίξετε απο μεριάς σας την πρώτη συγγραφική προσπάθεια της!

Πιστέψτε με αξίζει τον κόπο!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η μαμά του Ιάσονα, έπειτα από ένα ατύχημα, γυρνάει στο σπίτι αλλά είναι λίγο διαφορετική. Δεν περπατάει πια και χρησιμοποιεί το αναπηρικό της αμαξίδιο για να κινείται. Ο μικρός Ιάσονας αγωνιά: “Τώρα άραγε τι θα γίνει;” σκέφτεται, “Θα μπορώ να κάνω με τη μαμά μου ό, τι έκανα και πριν ή όλα θα αλλάξουν;”
Ας ανακαλύψουμε μαζί τη συνέχεια της ιστορίας.
Ένα παιδικό βιβλίο για τη μητρότητα, την αναπηρία και την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. 

Εκδότης ΕΝΑΣΤΡΟΝ
Σειρά ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία Έκδοσης Νοέμβριος 2016
Αριθμός σελίδων 24
Διαστάσεις 22×22
Επιμέλεια ΡΙΖΑ-ΣΚΥΦΑ ΕΦΗ
Εικονογράφηση ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES