Διατροφικές συνήθειες των celebrities που ΔΕΝ πρέπει να ακολουθούμε

Διατροφή

4moms team , 19-12-2016

Detox χυμοί, παράξενα και πανάκριβα σκευάσματα, δίαιτες βασισμένες σε μια κατηγορία τροφών κι άλλες ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες των διάσημων που λατρεύουμε είτε να μισούμε, είτε να μιμούμαστε. 

Τελικά το μυστικό της Jenner για επίπεδη κοιλιά ή τα μοριακά γεύματα της Rihanna είναι ο δρόμος προς την υγιεινή διατροφή και την ευεξία; Μήπως όλα αυτά λειτουργούν περισσότερο σαν διαφημιστικό όχημα και αποτελούν μη ενδεδειγμένες προσεγγίσεις; Ακολουθούν μερικά diet tips γνωστόν celebrities που δεν θα ακολουθούσαμε και ιδού οι λόγοι.

Το ζεύγος Gisele Bündchen & Tom Brady έχει έναν πιστό και συγκεκριμένο chef που φροντίζει να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που του έχουν δοθεί. Η διατροφή τους αποτελείται 80% από συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά και 20% από άπαχο κρέας. Το ελαιόλαδο, οι φράουλες, η ζάχαρη, το αλεύρι όπως και τα «nightshade» λαχανικά (δλδ. πατάτες, μελιτζάνες, πιπεριές κα) αποκλείονται.

Η Gwyneth Paltrow είναι γνωστή για λογιών λογιών ακρότητες. Όσον αφορά στην διατροφή της, επιδίδεται σε εβδομαδιαίες αποτοξινώσεις κατά τις οποίες δεν τρώει σχεδόν τίποτα. Γαλακτοκομικά, κόκκινο κρέας, γλουτένη, αλκοόλ, καφεΐνη, ορισμένα λαχανικά, οστρακοειδή και πολλά ακόμη τα ξεχνάει. Νερό καρύδας, συγκεκριμένα smoothies και ροφήματα βοτάνων είναι αυτά που καταναλώνει εκείνες τις ημέρες. Σκληρή και ακραία προσέγγιση μάλλον.

Η Beyoncé έχει πλέον αποφασίσει να ακολουθεί το δρόμο των vegan. Έχοντας ήδη αποκλείσει λοιπόν τεράστια γκάμα τροφών από την καθημερινότητά της, ενέδωσε και στη μέθοδο «Master Cleanse», δλδ. στη μέθοδο που αντί για φαγητό πίνει ένα μείγμα από χυμό λεμονιού, πιπέρι καγιέν και σιρόπι σφενδάμου. Περιττό μάλλον να αναφέρει κανείς γιατί δεν συνίσταται αυτό…

Η Heidi Klum πίνει καθημερινά μηλόξυδο ενώ η Katy Perry φροντίζει να τρώει σχεδόν τα πάντα με μανιτάρια καθώς θεωρεί πως αυτό βοηθάει στην απώλεια τοπικού πάχους.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES