Κυριακή 11/12: O Γιώργος Θεοφάνους & τα παιδιά του Junior Music Stars έρχονται στο The Christmas Factory

Δράσεις

4moms team , 09-12-2016

Το “The Christmas Factory” έχει ανοίξει τις πύλες του και ήδη έχει χαρίσει χαμόγελα και πολλές όμορφες στιγμές σε όσους το έχουν επισκεφθεί.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αυτής της χρονιάς είναι πιο πλούσιο από ποτέ και είναι από μόνο του ένας λόγος για να επισκεφτείς το Μαγικό Εργοστάσιο των Χριστουγέννων! Θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, μαριονέτες, θέατρο σκιών (Καραγκιόζης), υπέροχες χορωδίες, έγχορδα και πνευστά, μια εντυπωσιακή μπάντα κρουστών, μια μεγάλη ορχήστρα, χορός, τραγούδια, τρελλά πάρτυ, απίθανοι μάγοι, όλα όσα μπορούν να ζητήσουν μικροί και μεγάλοι θα βρίσκονται μέσα στο “The ChristmasFactory” και θα δίνουν το πιο χαρμόσυνο μήνυμα, θα προσφέρουν χαρά, γέλιο, μαγεία, έκπληξη, ζεστασιά!

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτή την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 14.00, ο μουσικοσυνθέτης και συγγραφέας Γιώργος Θεοφάνους θα μας παρουσιάσει την υπέροχη «ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ» του στο μαγικό χώρο του “The Christmas Factory”.

Μαζί του θα εμφανιστούν επί σκηνής τα 16 παιδιά του Junior Music Stars για να τραγουδήσουν κομμάτια από το CHRISTMAS JUNIOR MUSIC STARS CD και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια δημιουργώντας με τις φωνές τους το ιδανικό Χριστουγεννιάτικο soundtrack για την Κυριακάτικη βόλτα μας!

Αμέσως μετά ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο του “The Christmas Factory” για να υπογράψει τα δύο παιδικά βιβλία της “ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ”.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES