Οι τσάντες που θα σας κάνουν να πείτε lovethatbags

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

α νέα ελληνική εταιρεία με καινοτόμο σχεδιασμό και μοντέρνες πρώτες ύλες που με την υψηλή της αισθητική έρχεται να καλύψει το αγαπημένο αξεσουάρ της γυναίκας, την τσάντα. Σχεδιασμός & χειροποίητη κατασκευή σε μικρή παραγωγή χαρακτηρίζουν την υψηλή ποιότητα.

thumbnail-ax47601a

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και ο σχεδιασμός και η κατασκευή γίνονται κατά 80% από την Λιάνα Καλογήρου, η κατασκευή των χερουλιών από ελληνική εταιρεία, όπως και η ραφή.

Τα υφάσματα και τα μεταλλικά μέρη είναι αγορασμένα από ελληνικές εταιρείες. Διατίθενται για χονδρική & λιανικη πώληση.

Απολαύστε τα και από κοντά στο Women In Action Christmas edition την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου (12:00-20:00).thumbnail__AX47602 thumbnail__AX47577 thumbnail-ax47601a _AX47636xegirismasmal1 (1)

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…