Πώς θα αποκτήσετε νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα με ένα άγγιγμα

Ομορφιά

4moms team , 01-12-2016

Η νεανική επιδερμίδα είναι ο στόχος κάθε γυναίκας, είτε θέλει να τη διατηρήσει είτε να την επανακτήσει. Γι’ αυτό χρειάζεται να μεριμνήσει προκειμένου να φροντίσει στη διατήρηση μίας επιδερμίδας σφριγηλής, λαμπερής και καλά ενυδατωμένης. Ωστόσο, ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του αργά ή γρήγορα και οι λεπτές γραμμές γίνονται ρυτίδες και το πρόσωπο χάνει τη φρεσκάδα του.

Η λύση δεν είναι άλλη από την αντιγήρανση, η οποία όπως είστε ήδη ενήμερες μπορεί να επιτευχθεί με ποικίλους τρόπους αλλά προφανώς ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός είναι η επιθυμία κάθε γυναίκας. Η πρώτη σκέψη ίσως θα πάει σε μεθόδους επεμβατικές όπως το lifting. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν τα ίδια αποτελέσματα θα μπορούσατε να αποκτήσετε με ένα μόνο άγγιγμα; Η Beatific έχει τη λύση με δύο προϊόντα που μιμούνται τις επεμβατικές μεθόδους του Lipofilling και της ένεσης βοτουλινικής τοξίνης από την αισθητική ιατρική, υπόσχονται ορατή και άμεση βελτίωση.  Το Miracle wrinkle corrector serum και η Illumilift face cream επαναφέρουν τη λάμψη, ενώ ταυτόχρονα οι φθορές του χρόνου υποχωρούν και η επιδερμίδα αποκτά σφριγηλή, νεανική όψη.

Αρχικά, για να επαναφέρετε τον όγκο στην επιδερμίδα σας και να μειώσετε ορατά το βάθος των λεπτών γραμμάτων και των ρυτίδων χρησιμοποιήστε το Miracle Wrinkle Corrector. Χάρη στην τεχνολογία WrinkleLift, ο διογκωτικός ορός λείανσης και γεμίσματος των ρυτίδων αυξάνει τον όγκο του λιπώδους ιστού χαρίζοντας γεμάτες και λείες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης.

Miracle wrinkle corrector E

Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ μαζί με τις βιταμίνες που περιέχει ο ορός φροντίζουν για τη διατήρηση μίας σφριγηλής, λείας και βαθιά ενυδατωμένης επιδερμίδας, γεμίζοντας τις ρυτίδες αναίμακτα. Οι βαθιές ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και αυτές της έκφρασης που δημιουργούνται ανάμεσα στα φρύδια, στα μάτια και στα χείλη μειώνονται αισθητά προφέροντας ένα άψογο αποτέλεσμα που θα σας χαρίσει νεανική όψη και λάμψη.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα κάνουν το πρόσωπό σας να δείχνει λαμπερό και νεανικό μπορείτε να ολοκληρώσετε την περιποίησή του με την Illumilift, μία κρέμα από την Beatific που σμιλεύει το πρόσωπο, μιμούμενη το Botox και τις μεθόδους γεμίσματος των ρυτίδων.

Illumilift E na

Η δράση της κρέμας Illumilift βασίζεται στην τεχνολγία Botofix, ένα πολυπεπτιδικό σύμπλεγμα που ξεμπλοκάρει και ηρεμεί τους μύες του προσώπου. Το αποτέλεσμα; Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης μειώνονται αισθητά και άμεσα, το πρόσωπο ανακτά τη λάμψη τους και αποκτά ξεκούραστη και νεανική όψη. Επιπλέον, η κρέμα δρα και εσωτερικά, στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με τα Lipo-fillers, μόρια υαλουρονικούς οξέως που επιδρούν στην ορατή μείωση των ρυτίδων και συνεισφέρουν σε ένα πρόσωπο αψεγάδιαστο με μεταξένια αίσθηση.

Και επειδή δεν νοείται νεανική επιδερμίδα που να μην είναι φωτεινή, η Illumilift την ενυδατώνει βαθιά και εντατικά για ακόμα περισσότερη λάμψη ενώ την ίδια στιγμή λειτουργεί και αποτρεπτικά για την εμφάνιση νέων ρυτίδων αφού ενισχύει την άμυνά της, αναστέλλοντας τη διαδικασία της γήρνασης.

Βάλτε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου το Miracle wrinkle corrector serum και την κρέμα προσώπου Illumilift και αφεθείτε στις μαγικές τους δυνατότητες. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε τυπικές και προσεκτικές στη χρήση και θα δείτε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη να ανανεώνεται ορατά μέρα με τη μέρα. 

Τα προϊόντα Beatific θα βρείτε στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES