Εξοικονομήστε χώρο & βάλτε τάξη

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Στο δικό μου τουλάχιστον σπίτι όποιο μαξιλάρι και να σηκώσω, όποιο συρτάρι και εάν ανοίξω ένα μαρκαδόρο θα τον βρω! Η κόρη μου λατρεύει τη ζωγραφική και κουβαλάει μαρκαδόρους παντού. Και φυσικά έχουμε πολλούς γιατί όπου βρεθούμε θέλουμε μαρκαδόρους, μολύβια, κραγιόν και σετ ζωγραφικής! Έχω αγοράσει 2 με 3 κασετίνες για να αποθηκεύσω αλλά μάταια! Όταν ανακάλυψα αυτή την ιδέα ενθουσιάστηκα. Το έκανα στο σπίτι μου και τώρα όλα είναι πιο τακτικά. Αρέσει και στην κόρη μου να βλέπει τους μαρκαδόρους της γιατί μπορεί να διαλέξει πιο εύκολα.

Χρειάζεστε ένα κουτί παπουτσιών & ρολά από χαρτί υγείας.

Μπορείτε και τα δύο να τα διακοσμήσετε όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε ακόμη να βάλετε το παιδί σας να τα ζωγραφίσει και να κολλήσει αυτοκόλλητα.

tumblr_mcm6u9gT5C1qzv12bo1_500

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…