Ένα κομψό κοριτσίστικο δωμάτιο

Διακόσμηση

4moms team , 29-11-2016

Αυτό είναι το εντυπωσιακό δωμάτιο ενός κοριτσιού που σχεδίασε η ρωσίδα Elena Sedova.

Η διακόσμηση είναι μοντέρνα και κομψή, με επίκεντρο την εντυπωσιακή ταπετσαρία στο κεφαλάρι του κρεβατιού. Ο απέναντι τοίχος είναι σε αποχρώσεις του μωβ γκρι, ο τρίτος τοίχος περιλαμβάνει την ντουλάπα πίσω από τις κομψές λευκές πόρτες, και ο τέταρτος τοίχος έχει ένα μεγάλο παράθυρο που γεμίζει το παράθυρο πολύ φως.

modern-girls-room-2

Το άνετο μεγάλο κρεβάτι έχει ένα μίνιμαλ κεφαλάρι απο ξύλο. Το κομοδίνο είναι μικρό στο χρώμα του μαυροπίνακα, και αντί για δεύτερο υπάρχει ένα επιτοίχιο γραφείο. Αυτό ο μικρός χώρος μελέτης είναι διακοσμημένος με μια χαριτωμένη γιρλάντα με λαμπάκια με σκοπό να το κάνει πιο ελκυστικό και πιο άνετο. Τα φωτιστικά οροφής σε σχήμα σύννεφου δίνουν μια γοητευτική ματιά στο δωμάτιο.

modern-girls-room-3

Η κρεμαστή καρέκλα είναι το κομμάτι που ποθούν όλα τα κορίτσια στο υπνοδωμάτιο τους. Ο τεράστιος μαυροπίνακας εξυπηρετεί την παρουσία όμορφων μηνυμάτων στο δωμάτιο αυτής της μικρής κυρίας.

Αυτό το κοριτσίστικο δωμάτιο είναι ένα πολύ ωραίο παράδειγμα για το πώς ένας μικρός χώρος μπορεί να διακοσμηθεί με γούστο και στυλ και να έχει μια ονειρική εμφάνιση.

Πηγή: www.digsdigs.com

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES