Πόσο υπεράνω: Μητέρα πλέκει το εγκώμιο της μητριάς της κόρης της

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

«Αυτή είναι η κοπέλα του πρώην άντρα μου. Ότι πιο γλυκό έχω δει!»

Μία κίνηση που δεν συνηθίζεται σε ανάλογες καταστάσεις έκανε μία γυναίκα από τις ΗΠΑ και αμέσως έγινε viral. Ο λόγος για την Αντριου Νικολ η οποία μέσω Facebook θέλησε να ευχαριστήσει την μητριά της κόρης της ή αλλιώς της νυν γυναίκας του πρώην της! Η ευγνωμοσύνη και ο σεβασμός που δείχνει η μια γυναίκα στην άλλη είναι αξιοθαύμαστα και δίνει τροφή για σκέψη σε όλους μας.

 

Η δημοσίευσή μεταφρασμένη:
Αυτή είναι η κοπέλα του πρώην άντρα μου. Ότι πιο γλυκό έχω δει! Είμαι τόσο ευγνώμων σε αυτήν επειδή όταν η κορούλα μου επισκέπτεται τον μπαμπά της, εκείνη την ταΐζει, την προσέχει, της αγοράζει δώρα και κυρίως την προσέχει σαν να ήταν δικό της παιδί. Γιατί όλες οι χωρισμένες μανάδες συμπεριφέρονται τόσο επικριτικά και με τέτοια ζήλια απέναντι σε μια άλλη γυναίκα; ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι είναι εύκολο για κάποια να γίνει μητέρα ενός παιδιού που δεν γέννησε. Έτσι λοιπόν όταν κάποιος κάνει μια προσπάθεια μην τον αποπαίρνετε! Γιατί πολύ πιθανό να τα παρατήσουν και τότε ίσως να πρέπει να αναχθείτε μια κακή μητριά. Ναι, κι όμως υπάρχουν! Τις βλέπω παντού! τα παιδιά μπορούν να έχουν και δυο μαμάδες γιατί στα μάτια μου όσοι περισσότεροι αγαπάνε ένα παιδάκι, εγώ είμαι ευτυχισμένη!! Ποτέ δεν θα την έκανα να νιώσει σαν εχθρός μου, είμαι φοβερά ευγνώμων για αυτήν!! Κυρίες μου ωριμάστε και επικεντρωθείτε στο αν είστε καλές μαμάδες και όχι να ανησυχείτε για το τι ανεβάζει η μητριά του παιδιού σας στα social media την ώρα που δίπλα σας είναι το παιδάκι σας. Να αγαπάτε περισσότερο και να μισείτε λιγότερο!!! 

protothema.gr

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”