Η δυσκολία του να είσαι ξανθιά

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Κατά καιρούς έχω βάψει τα μαλλιά μου σχεδόν σε όλα τα χρώματα που υπάρχουν. Εντάξει τα ροζ και τα μωβ δεν υπήρχαν όταν ήμουν μικρή αλλά είμαι σίγουρη ότι θα τα είχα τολμήσει και αυτά και η μαμά μου θα είχε φρικάρει. Έχω υπάρξει πολύ ξανθιά βαμμένη απο τα 20 χρόνια μου. Μου αρέσουν οι αλλαγές και δεν ήθελα να πιστεύω πως πρέπει να μένεις σε ένα χρώμα μαλλιού όλη σου την ζωή. Μετά απο εκείνη την ημέρα που μετά την βαφή το μισό μου κεφάλι ήταν καμμένο αποφάσισα να ξεκινήσω τον επόμενο γύρο αλλαγών σε χρώματα και στυλ. 

Τους τελευταίους μήνες είμαι και πάλι υπερβολικά ξανθιά. Και ενώ εμείς οι ξανθιές σίγουρα έχουμε περισσότερη πλάκα, αλλά υπάρχουν μερικά ενοχλητικά θέματα που όλες οι ξανθιές έχουν να αντιμετωπίσουν.

Η εύρεση του σωστού ξανθού

Ποιά είναι η κατάλληλη απόχρωση που ταιριάζει με την επιδερμίδα σου? Θα είσαι σαν την Γκρέις Κέλυ ή  σαν την Μπρίτνει Σπίαρς?

Οι 50 αποχρώσεις του ξανθού

Υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού. Και αν κάποια αποφασίσει να γίνει ξανθιά η όλη διαδικασία μπορεί να είναι σοβαρά επίπονη. Θέλεις να είσαι ξανθιά με απόχρωση του χρυσού, του πλατινέ, μελί, του βουτύρου, της στάχτης και η λίστα μπορεί να συνεχιστεί… 

Κοστίζει

Η συντήρηση του ξανθού δεν είναι φθηνή. Η ρίζα χρειάζεται βαφή στην καλύτερη περίπτωση κάθε 20 μέρες. Δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου και χρειάζεται κόπος να βρεθεί ο κατάλληλος ειδικός. Επίσης χρειάζεσαι χρήματα για θεραπείες και ειδικά προϊόντα περιποίησης. 

Η εύρεση του κομμωτή μάγου

Η αναζήτηση του καλλιτέχνη που θα βρεί εκείνο το ξανθό που σου ταιριάζει μπορεί να καταλήξει σε εφιάλτη. Όταν το αποφάσισα να επιστρέψω στο σούπερ ξανθό η Κατερίνα κατάφερε να βγάλει το πιο λαμπερό ξανθό που είχα ποτέ στην ζωή μου.

Η ψαλίδα

Καθημερινό φαινόμενο όταν είστε ξανθιά. Το τακτικό κούρεμα είναι must.

Τα προϊόντα

Η μάσκα μαλλιών είναι η καλύτερη σου φίλη. Αν θες το μακρύ ξανθό σου μαλλί να υπάρχει και στο μέλλον πρέπει να το περιποιείσαι με πολλά προϊόντα για να μην αφυδατωθεί και κοπεί.

Τα ανέκδοτα

Πόσες ξανθιές χρειάζονται για να βιδώσουν μια λάμπα … Ναι, αγαπάμε τα ατελείωτα γελοία αστεία που αφορούν τις ξανθιές.

 

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?