Φτιάχνουμε έντομα που θα λατρέψουν… και οι μαμάδες;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν καθόλου τα έντομα.. μα  κ α θ ο λ ο υ!!!! Και θέλω να πω δημόσια…”ΟΧΙ δεν φοβάμαι μην με φάνε.. (προφανώς βλέπω ότι είναι μια σταλιά!!!) δεν φοβάμαι μην με τσιμπίσουν!!! Τα  σ ι χ α ι ν ο μ α ι.. έτσι όπως περπατάνε.. έτσι όπως ξαφνικά έρχονται πάνω σου.. έτσι όπως μυρίζουν κάποια (μπλιαχ!)

Μόλις όμως είδα αυτή την δραστηριότητα ξετρελάθηκα!!! Τα έντομα .. ναι το παραδέχομαι… είναι περίτεχνα αν προσέξεις τις λεπτομέρειες που έχουν πάνω τους (με άλλο μάτι, όχι το δικό μου :P) είναι φανταστικά και εξαιρετικά ενδιαφέρον και αυτό κρατάω. Ας δημιουργήσουμε λοιπόν τα δικά μας! Θα χρειαστούμε μανταλάκια ξύλινα (αλλά και από τα άλλα να έχουμε μια χαρά) και πάνω βάζουμε ότι έχουμε στο σπίτι.. κουμπάκια, χαντρούλες χαρτί ας αφήσουμε την φαντασία μας ελέυθερη 🙂

insects_supplies

insects1

insects6

insects_done1

Follow me @instagram | Follow me @Facebook | Follow me @Pinterest

Αγάπη Κανταρτζή

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Γραφίστρια με πολύ καλές γνώσεις στη μαγειρική και στο καθάρισμα, στις αγκαλιές και στην συντροφιά, στις μεταμφιέσεις και στο παιχνίδι, στις χειροτεχνίες αλλά και σε πολλά άλλα που κάθε μέρα ανακαλύπτω!
Μοιράζομαι μαζί σας εκτυπώσιμα αρχεία με δραστηριότητες, διακοσμητικά για πάρτι, πινακάκια, παιχνίδια και πολλά πολλά άλλα!
Γιατί η κάθε μέρα μας αξίζει να είναι μια μικρή γιορτή!