Ο Σταλόνε ξέρει τι πρέπει να κάνει ένας άντρας όταν στο σπίτι του υπάρχουν μόνο γυναίκες

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Διαβάζοντας την τελευταία είδηση ότι οι 3 κόρες του Σιλβέστερ Σταλόνε, Σοφία, Σιστίν και Σκάρλετ. ανακηρύχτηκαν Miss Golden Globe για το 2017 στην 74η Τελετή Απονομή των Χρυσών Σφαιρών πολλοί θυμήθηκαν τις δηλώσεις που είχε κάνει για την εμπειρία του να ζεί σε ένα σπίτι μόνο με γυναίκες.

Πρίν απο λίγο καιρό βρέθηκε στην εκπομπή της Elen Degeneres και δήλωσε περήφανα ότι το σπίτι του κυβερνήτης είναι η γυναίκα του Τζένιφερ.

Και είπε την πιο χρήσιμη συμβουλή που όλοι οι άντρες που έχουν γυναίκες στο σπίτι τους πρέπει να ακολουθήσουν για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Βασικά, απλά κρατάω το στόμα μου κλειστό και δεν προκαλώ εντάσεις.

Ξέρει τι λέει ο Σιλβέστερ και έχει περάσει και την περίοδο της εφηβείας 3 κοριτσιών που τα είχαν όλα. Άρα μιλάει ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία….

 

Image Credits: Amanda Friedman

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?