Λαμπερή επιδερμίδα και το χειμώνα; Μάθετε τον τρόπο!

Ομορφιά

4moms team , 15-11-2016

Τελικά ποιο είναι το ζητούμενο κάθε γυναίκας για το πρόσωπό της; Σίγουρα μία νεανική όψη και φυσική λάμψη είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο πρόσωπό μας. Ειδικά τώρα που ο καιρός αρχίζει να γίνεται όλο και πιο κρύος, το πρόσωπό μας έχει ανάγκη από περισσότερη φροντίδα για να αποφύγουμε την ξηρότητα και την ενοχλητική αίσθηση του τραβήγματος που προκαλεί.

Για να προστατεύσουμε λοιπόν την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου μας από το κρύο και τους λοιπούς παράγοντες που την ξηραίνουν και την αφυδατώνουν χρειαζόμαστε 2 πράγματα: σωστό καθαρισμό και βαθιά ενυδάτωση.

Η ολοκληρωμένη λύση για μία άψογη επιδερμίδα έρχεται από την Beatific και δύο τέλεια προϊόντα που θα μεταμορφώσουν την επιδερμίδα σας. Το Hydra Exfoliator Face Mask και το Hydrating Comfort Serum καλύπτουν όλες τις ανάγκες που έχεις για ένα καθαρό και καλά ενυδατωμένο πρόσωπο.

Πώς λειτουργούν:

Hydra Exfoliator Face Mask

Hydra exfoliator tube

Ένα μαγικό προϊόν που θα χαρίσει στο πρόσωπό σας εκθαμβωτική λάμψη. Χάρη στα οξέα φρούτων που περιέχει σου προσφέρει ένα ήπιο peeling απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη θαμπή όψη. Επιπλέον, συμβάλλει στη διαδικασία της κυτταρικής ανανέωσης ενώ τα συστατικά με έντονη ενυδατική δράς που περιέχει, εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας προσφέροντας μία λεία επιδερμίδα.

Extra tip: Το Hydra Exfoliator Face Mask είναι ένα προϊόν ιδανικό αν θέλετε να δώσετε στο πρόσωπό σας άμεσα λάμψη. Επιπλέον λειτουργεί άψογα σαν primer πριν το make-up για λεία και φωτεινή επιδερμίδα.

Hydrating Comfort Serum

Hydrating comfort tube

Ο ορός Beatific Hydrating Comfort έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν την επιδερμίδα να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη και θα τονώσει τις φυσικές λειτουργίες της για αύξηση της εγγενής υγρασίας και της κυτταρικής ανανέωσης. Με εξαιρετική δράση ενυδάτωσης, συμβάλλει στην ανάπλαση και στην τόνωση της ελαστικότητάς της. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ο ορός της Beatific θα αφήσει στο πρόσωπο μία βελούδινη αίσθηση και θα σας απαλλάξει από τα ενοχλητικά τραβήγματα μίας μη επαρκώς ενυδατωμένης επιδερμίδας ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

Εντάξτε στην ρουτίνα της καθημερινότητάς σας το combo περιποίησης της Beatific και αποκτήστε βελούδινη και εντυπωσιακά λαμπερή επιδερμίδα. Μην ξεχνάτε ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εσείς οφείλετε να προετοιμαστείτε με το σωστό τρόπο.

 Τα προϊόντα Beatific θα βρείτε στο attica/Golden Hall, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES