Επισκεφθήκαμε το πρώτο Vegan Festival.Tι είδαμε;

Βάσως pick

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στο κτίριο “Μηχανουργείο” της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε το πρώτο vegan φεστιβάλ  στην Ελλάδα.

vegan-life-festival-784-1478511142-size_1000

IMG_5293

Ο Dimitrios John Lemon γκουρού της θεραπευτικής διατροφής και της φυσικής ίασης, μας κέρδισε με την φιλοσοφία ζωής του και μας κάλεσε για Detox στα Μετέωρα,στο καταφύγιο του!

To 1ο Vegan Life Festival είναι μία γιορτή για την vegan κουλτούρα που  περιελάμβανε ομιλίες, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, παρουσιάσεις εταιριών που παρέχουν cruelty free και vegan
προϊόντα, χώρο με δραστηριότητες για παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, όπως επίσης πολύ και λαχταριστό vegan φαγητό.

vegan-life-festival-837-1478511157-size_1000

Αυτή την υπέροχη εμπειρία ζήσαμε κι εμείς παρέα με τα παιδιά μας μαθαίνοντας μυστικά σωστής διατροφής αλλά και υγιεινού τρόπου ζωής!

IMG_5290

Οι ενεργειακές θεραπείες ή αλλιώς το Pranic Healing κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινύ καθώς όλοι ήθελαν να δοκιμάσουν..Θα μιλήσουμε για ενεργειακές θεραπείες πολύ σύντομα…

Το Vegan Life Festival 2016 απευθύνεται σε μυημένους vegans, σε vegans υπό μετάβαση και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την διατροφή, την υγεία, τα ζώα, το περιβάλλον και θέλουν να συμμετάσχουν σε ένα φεστιβάλ που έχει ως στόχο την ενημέρωση σχετικά με τον vegan τρόπο ζωής με διασκεδαστικό τρόπο. 

IMG_5288IMG_5286

Τρελλαθήκαμε με τα Spinach crackers μικροί και μεγάλοι..

IMG_5281

Το βραβείο για το πιο λαχταριστό,νόστιμο και υγιεινό φαγητό που έφαγα στο πρώτο Vegan Festival το παίρνει το αγαπημένο Acai που ο Γιώργος Κόλλιας το απογείωσε με γκρανόλα,κάσιους,ρόδι και μπανάνα!!Έγινε πραγματική μάχη ποιός θα πρωτοπάρει!Γι’αυτό και σας έχω άλλο ένα θέμα με συνταγές με Acai αλλά και που θα το βρούμε!!!

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή,μαμάδες με βρέφη στον μάρσιππο,οικογένειες με τα παιδιά τους και τα σκυλάκια τους ανά χείρας,νέοι ,άνθρωποι κάθε ηλικίας,έδωσαν το παρών στην μεγάλη γιορτή της υγιεινής διατροφής!!

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES