Super Διαγωνισμός! 2 τυχερές μαμάδες θα κερδίσουν τις πάνες ενός ολόκληρου μήνα!

By  |  16 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

To superpanes.gr είναι το πιο εύκολο και ενημερωμένο e-shop και προσφέρει όλα όσα χρησιμοποιείτε στο άλλαγμα του μωρού σας! Πάνες, μωρομάντηλα, προϊόντα φροντίδας, 365 μέρες το χρόνο πιο οικονομικά και με 3 κλικ στην πόρτα σας! Εσείς, αλήθεια τρέχετε ακόμα δεξιά-αριστερά μήπως βρείτε προσφορές; Για ξανασκεφτείτε το! Το superpanes.gr  σας τα φέρνει όλα σπίτι σας, σε όλη την Ελλάδα! Όπου κι αν είστε, εμείς ερχόμαστε!!!

superpanes

To superpanes.gr & τo 4moms.gr μοιράζουν δώρα! Κάντε like και στις δύο σελίδες, share του post και πείτε μας με comment ποιες πάνες προτιμάτε για το μικρό σας, και 2 τυχερές θα κερδίσουν τις super πάνες του μήνα! 

Pampers, Babylino ή Libero λοιπόν; 

Όροι συμμετοχής:

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr και μέλος της κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/superpanes μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr καθώς και στη σελίδα superpanesgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post. Στη συνέχεια πρέπει με σχόλιο (comment) να δηλώσει ποιες πάνες προτιμάει (Pampers, Babylino,Libero).

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 07/11/2016 έως 14/11/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 15/11/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν δώρο, τις πάνες ενός ολόκληρου μήνα. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο τους.  Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr

 • Vasoula Tataveli

  Τέλειο δωροοο… Ευχαριστούμε πολύ. Τα pampers κυρίως προτιμάμε αλλά δεν λέμε.οχι σε κανένα… 🙂

 • Katerina1984

  Babylino ειναι για μενα οι καλύτερες. …. τελειο δωρο για εμας τις διδυμομανουλες..μακαριιιιιιιιιιιιιιιιι να σταθω τυχερηηηηηηηηηηηηη. ..

 • Katerina Maragou

  Εμείς babylino ευχαριστούμε πολύ

 • Giwrgos Eleni Merenda

  Babylino! !!

 • Ελενα Παπάζογλου

  Babylino! Ευχαριστούμε πολύ!!!!!

 • Penny T

  Pampers και babylino!!

 • Eirini Chatzipanagiotou

  Pampers…Καλή επιτυχία σε όλους!!!

 • ΣΩΤΗΡΙΑ

  Pampers!!!

 • ΜΑΡΙΝΑ

  BABYLINO….

 • Αρμάγου Αμαλία

  Pampers, ευχαριστούμε πολύ για το σούπερ δώρο!!!!!

 • Nikki Vythoulka

  Pampers μακάρι να ειμαι η τυχερή!

 • Maria- Dimitra Pakaki

  Pampers θα θέλαμε εμείς! Καλή επιτυχία!

 • Spyridoula Goutziotou Georgiad

  Τις pampers

 • Katerina1984

  Τις χρειαζόμαστε παρα πολυυυυυυυ …εχουμε διδυμα. .μακαριιιιιιιιιιιιιιιιι να σταθω τυχερηηηηηηηηηηηηη ευχαριστούμε. .. babylino forever

 • Kostas Spn

  babylino

 • aggeliki

  Τα babylino!!!