Μπαμπάδες σας παρακαλούμε, τραβήξτε και εσείς φωτογραφίες!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Αρχειοθετώντας τις καλοκαιρινές μας φωτογραφίες, συμπέρανα για άλλη μια χρονιά ότι στις περισσότερες φωτογραφίες είναι τα κορίτσια η κάθε μια μόνη της, μαζί ή με τους φίλους τους και ο μπαμπάς με τα κορίτσια. Εγώ και εκείνες μόνο σε καμία selfie, σε κάποιες στιγμές δικής μου πίεσης για να έχουμε και μαζί μερικές φωτογραφίες απο τις διακοπές μας.

Λατρεύω τις φωτογραφίες και αυτό μπορεί να το καταλάβει όποιος έχει βρεθεί στο σπίτι μας. Το αρχείο με τις φωτογραφίες μου πολύ μεγάλο και μέχρι πριν απο λίγα χρόνια που ήμουν πιο επιμμελείς έχω ανα χρονιά αρχειοθετημένα τα άλμπουμ κάθε χρόνου και κάθε διαφορετικής στιγμής που άξιζε να αποτυπωθεί και να κρατηθεί στο αρχείο μας.

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες των πρώτων ετών των παιδιών βλέπω άπειρες φωτογραφίες των μωρών, αρκετές του μπαμπά με τα μωρά και κανα δυό της μαμάς με τα μωρά και στην καλύτερη περίπτωση μια όλοι μαζί.

Ο άντρας του σπιτιού όπως και πολλοί απο τους άντρες που γνωρίζω διαμαρτύρεται όταν του ζητηθεί να ποζάρει για μια οικογενειακή ή αναμνηστική φωτογραφία. Οι φωτογραφίες είναι κληρονομιά για τα παιδιά μας και για τα παιδιά των παιδιών μας.

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε φωτογραφίες με τους αγαπημένους μας. Δεν νομίζω να υπάρχει καμία γυναίκα που στο μέλλον θα θέλει να βλέπει τις αναμνήσεις της μέσα απο κάποιες selfie που έτυχε να τραβήξει.

Δεν έχει σημασία που ή πως είμαστε, όταν η στιγμή είναι μοναδική αρπάξτε το τηλέφωνο και τραβήξτε την φωτογραφία!!!

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?