Το Stokke® Trailz™ είναι ένα καρότσι – πρόταση

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το Stokke® Trailz™ έχει δημιουργηθεί για δράση και σας πηγαίνει όπου θέλετε εύκολα, ξεκούραστα και άνετα, ανεξαρτήτως καιρού ή εδάφους. Τώρα με την επιλογή τροχών είναι πιο εύκολο από ποτέ να προσαρμόσετε το Stokke® Trailz™ στις περιπέτειές σας με το παιδί σας. Επιλέξτε Classic ή Terrain τροχούς, καθένας με τη δική του μοναδική εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Οι Classic τροχοί είναι μικρότεροι, ελαφρύτεροι και με λευκές ζάντες. Φτιαγμένα από αδιάτρητα υλικά, τα ελαστικά αυτά δίνουν στο καρότσι σας εκλεπτυσμένη εμφάνιση και μαλακή ανάρτηση για τις καθημερινές σας περιπέτειες στην πόλη ή το πάρκο.

Stokke® Scoot™ with Style Kit Racing Green

Οι Terrain τροχοί είναι φαρδύτεροι, φουσκωτοί και έχουν μαύρες ζάντες. Αυτοί οι τροχοί όχι μόνο δίνουν μια πιο άγρια εμφάνιση στο καρότσι σας, έχουν σχεδιαστεί και για να αντιμετωπίζουν πιο ανώμαλα εδάφη για γονείς που απολαμβάνουν διαδρομές εκτός δρόμου και περνάνε χρόνο έξω στη φύση.

Οι επιλογές των τροχών δίνουν στους πελάτες τα χαρακτηριστικά που εκείνοι αναζητούν. Οι γονείς θα έχουν την ευελιξία να προσαρμόσουν το καρότσι τους, ώστε να καλύπτουν τις προσωπικές τους ανάγκες.

Stokke Scoot Style Kit Racing Red and Blue 05

Όπως σε όλα τα καρότσια Stokke®, το πορτ μπεμπέ και το κάθισμα είναι τοποθετημένα ψηλά, για να ενθαρρύνεται η οπτική επαφή και η επικοινωνία του γονιού με το παιδί. Χάρη στη μεγάλη του ικανότητα για ελιγμούς, το καρότσι στρίβει εύκολα, ενώ οι προηγμένες αναρτήσεις των τροχών εξασφαλίζουν ομαλή βόλτα για το παιδί σας. Οι Classic ή Terrain τροχοί και το ευρύχωρο αδιάβροχο καλάθι για τα ψώνια κάνουν το Stokke® Trailz™ την τέλεια επιλογή για δραστήριες οικογένειες που τους αρέσει το ύπαιθρο – ανεξαρτήτως καιρού.

Εξίσου ευέλικτο και στυλάτο, το Stokke® Trailz™ είναι κατάλληλο τόσο για την εξοχή όσο και για την πόλη. Επιλέξτε τους τροχούς που σας ταιριάζουν, για να απολαύσετε με την οικογένειά σας την περιπέτεια του να είσαι γονιός, σε όλα τα εδάφη και όλες τις εποχές με το νέο Stokke® Trailz™.

Stokke Scoot Style Kit Racing 11

Χαρακτηριστικά Σκελετού Stokke® Trailz™

 • Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητα μέχρι και παιδιά 15 κιλών
 • Γερή και στιβαρή κατασκευή
 • Φαρδιοί φουσκωτοί Terrain τροχοί από καουτσούκ ή αδιάτρητοι Classic τροχοί
 • Περιστρεφόμενοι μπροστινοί τροχοί με δυνατότητα κλειδώματος
 • Ρυθμιζόμενη, εργονομική χειρολαβή για να προσαρμόζεται στο ύψος σας
 • Μεγάλο, αδιάβροχο καλάθι για τα ψώνια
 • Εύκολη αναδίπλωση

Το Stokke® Trailz προσφέρει επίσης μεγάλο φάσμα επιλογών, για να προσαρμόζεται σε εσάς και τις ανάγκες του παιδιού σας που αλλάζουν διαρκώς:

 • Ευρύχωρο πορτ μπεμπέ που παρέχει άνεση και προστασία
 • Επιλογή καθίσματος αυτοκινήτου.
 • Κάθισμα με πλούσια επένδυση, με δυνατότητα αλλαγής φοράς καθίσματος, ζώνες ασφαλείας και ρυθμιζόμενο υποπόδιο.
 • Επιλογή ανάμεσα σε Classic ή Terrain τροχούς για επιπλέον ευελιξία και εξατομίκευση.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr