Γιατί αυτό το video με τις Αφρο-Αμερικανές κούκλες έχει γίνει viral;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Δεν υπάρχει κορίτσι που δεν έχει πιάσει στα χέρια του μία κούκλα και η αλήθεια είναι ότι σε μεγάλο ποσοστό γίνεται το αγαπημένο τους παιχνίδι. Οι ειδικοί λένε ότι το παιχνίδι με τις κούκλες είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη του παιδιού και της προσωπικότητάς του. Τι συμβαίνει όμως όταν τα κορίτσια δεν μπορούν να ταυτιστούν με την κούκλα τους γιατί διαφέρει από τις ίδιες κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση;

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα εντόπισε η Mala Bryan, ένα μοντέλο από την Αγία Λουκία της Καραϊβικής, η οποία πιστεύει ότι κάθε κορίτσι έχει δικαίωμα και πρέπει να μπορεί να βρίσκει κοινά με την κούκλα της. Έτσι έφτιαξε την Malaville. Πρόκειται για μία συλλογή από κούκλες που μοιάζουν με Barbie και έχουν ποικιλία σε χρώμα δέρματος και μαλλιά. Ουσιαστικά, αυτές οι κούκλες μοιάζουν πολύ με τις πραγματικές Αφρο-Αμερικάνες καθώς επίσης είναι ντυμένες και με τα αντίστοιχα ρούχα που εκφράζουν τον τρόπο που ντύνονται και γενικότερα την κληρονομιά αυτών των γυναικών.

Αν και οι κούκλες μετρούν ήδη ένα χρόνο ζωής, το video που θα δείτε παρακάτω έγινε viral και έκανε επιτέλους πιο γνωστή την κίνηση της Mala Bryan, η οποία με αυτή την κίνηση εύχεται να βοηθήσει στην αυτοεκτίμηση των κοριτσιών που ζουν στη χώρα της κι όχι μόνο.

Δείτε το video:

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr