5 πράγματα που χρειάζεται να ξέρει μια αγορομάνα

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

 

Φανταστείτε να είχατε τετράδυμα και να ήταν ΟΛΑ αγόρια!!! Η Τζέν είναι μια τέτοια αγορομάνα. Έχει 4 γιούς ηλικίας 5 ετών σήμερα. Η ίδια στο blog της (4tunate.com)  μιλάει για την εμπειρία της. Μέσα από αυτήν, λοιπόν, μας εκμυστηριεύεται τα 5 πράγματα που πρέπει να ξέρουμε για τα αγόρια.

1. Τα αγόρια λατρεύουν την περιπέτεια.. Για την ακρίβεια δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτήν. Έχουν ανάγκη να παίξουν τους διασώστες, να εξερευνήσουν την παιδική χαρά, να λερώσουν τα γόνατα τους στο γρασίδι, να πάρουν ρίσκο. Μαθαίνουν περισσότερα εμπειρικά παρά με τη κλασσική έννοια της μάθησης.

2. Τα αγόρια έχουν γεννηθεί καταστροφείς.  Έχουν μια φυσική τάση να χαλάνε πράγματα. Τις περισσότερες φορές το κάνουν χωρίς να το θέλουν.

3. Στα αγόρια αρέσουν οι επιδοκιμασίες. Μια φιλοφρόνηση του τύπου είσαι γενναίος, έξυπνος, όμορφος, ευγενικός, υπεύθυνος μπορεί να τους φτιάξει την ημέρα.

4. Η διασκέδαση των αγοριών είναι θορυβώδης. Στα περισσότερα παιδιά αρέσουν τα θορυβώδη παιχνίδια αλλά τα αγόρια τα λατρεύουν. Όσο πιο πολύ θόρυβο, τόσο το καλύτερο. Επιπροσθέτως κάνουν και τα ίδια θόρυβο και εσείς πάτε για ωτοασπίδες.

5. Τα αγόρια χρειάζονται όρια. Για να λειτουργήσουν καλύτερα πρέπει, θέλουν να ξέρουν τα όρια.

 

 

Πηγή: www.4tunate.com

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…