Ο Theo και η Evie είναι το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι ύπνου

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 4

Όσοι έχουμε παιδιά και σκυλιά γνωρίζουμε την ύπαρξη αυτού του δίδυμου που κοιμάται αγκαλία τον τελευταίο καιρό.  Ο Theo και η Evie είναι πια δύο θρύλοι του Instagram.

Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν η Jessica Shyba ξεκίνησε να μπλογκάρει διαδικτυακά όταν χρειάστηκε να μετακομίσει για τις σπουδές του άντρα της απο την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη. Αρχικά το έκανε για τους φίλους και την οικογένεια της και στη συνέχεια για όλο τον κόσμο.

Η οικογένεια μεγάλωσε και επέστρεψε στην Καλιφόρνια περιλαμβάνοντας 4 παιδιά, τον Τζακ, τη Ζωή, τον Beau, και την Evangeline, μια γάτα που ονομάζεται Τσάρλι και ένα κουτάβι που ονομάζεται Theo. Η μοναδική φιλία μεταξύ του μωρού τότε Beau & του κουταβιού Theo εκτόξευσε το blog της και τον λογαριασμό της στο Instagram παγκοσμίως.

Βιβλία με μια γοητευτική συλλογή φωτογραφιών από το νεαρό αγόρι και το κουτάβι του, που απεικονίζουν τη χαρά του ήσυχο ύπνο τους και του χαλαρωτικού τους μπάνιου έχουν ήδη εκδοθεί.

theo&beau

Αυτή η μοναδική φιλία του Theo συνεχίζεται με την μικρή Evie και ευτυχώς η μαμά μας δίνει καθημερινά την “δόση” μας με στιγμές απο τον ύπνο τους.

theo_evie_1

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?