Ο Theo και η Evie είναι το πιο αξιολάτρευτο ζευγάρι ύπνου

Παιδιά

4moms team , 26-10-2016

Όσοι έχουμε παιδιά και σκυλιά γνωρίζουμε την ύπαρξη αυτού του δίδυμου που κοιμάται αγκαλία τον τελευταίο καιρό.  Ο Theo και η Evie είναι πια δύο θρύλοι του Instagram.

Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν η Jessica Shyba ξεκίνησε να μπλογκάρει διαδικτυακά όταν χρειάστηκε να μετακομίσει για τις σπουδές του άντρα της απο την Καλιφόρνια στη Νέα Υόρκη. Αρχικά το έκανε για τους φίλους και την οικογένεια της και στη συνέχεια για όλο τον κόσμο.

Η οικογένεια μεγάλωσε και επέστρεψε στην Καλιφόρνια περιλαμβάνοντας 4 παιδιά, τον Τζακ, τη Ζωή, τον Beau, και την Evangeline, μια γάτα που ονομάζεται Τσάρλι και ένα κουτάβι που ονομάζεται Theo. Η μοναδική φιλία μεταξύ του μωρού τότε Beau & του κουταβιού Theo εκτόξευσε το blog της και τον λογαριασμό της στο Instagram παγκοσμίως.

Βιβλία με μια γοητευτική συλλογή φωτογραφιών από το νεαρό αγόρι και το κουτάβι του, που απεικονίζουν τη χαρά του ήσυχο ύπνο τους και του χαλαρωτικού τους μπάνιου έχουν ήδη εκδοθεί.

theo&beau

Αυτή η μοναδική φιλία του Theo συνεχίζεται με την μικρή Evie και ευτυχώς η μαμά μας δίνει καθημερινά την “δόση” μας με στιγμές απο τον ύπνο τους.

theo_evie_1

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES