Θεατρική αγωγή για παιδιά

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το θεατρικό εργαστήρι “Δια-ΔΡΩ-μές” διοργανώνει εργαστήρια θεατρικής αγωγής για παιδιά

Στα εργαστήρια αναπτύσσονται δεξιότητες δημιουργικής σκέψης και φαντασίας, καθώς και η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ενσυναίσθησης.

Τα παιδιά που παίρνουν μέρος στα θεατρικά εργαστήρια δράματος γίνονται σταδιακά πιο κοινωνικά, ευαισθητοποιημένα, αποφασιστικά, ανεξάρτητα, αποκτούν σφαιρική γνώση του κόσμου και έχουν μια πιο ρεαλιστική εικόνα του εαυτού τους.

Διδάσκουν:
Έφη Βλαχογιάννη, θεατρολόγος (ΑΠΘ) και ηθοποιός (Ωδείο Αθηνών). Μάστερ στο Drama in Education, (Trinity College, Dublin).

Ιουλία Πύρρου, απόφοιτος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού τμήματος (ΕΚΠΑ), Ηθοποιός (Ανώτατη Σχολή Δρ. Τέχνης “ΑΡΧΗ”), Μαστερ στο Drama in Education (Trinity College, Dublin).

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται κατά ηλικιακές ομάδες:

– Για παιδιά 5-7 χρονών κάθε Σάββατο, 10:00 με 11:30
– Για παιδιά 8-11 χρονών κάθε Σάββατο, 12:00 με 13:30
Έναρξη: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016
Κόστος: 25 ευρώ τον μήνα

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες
τηλ: 210 7218860, 6978909244

Αρριανού 26, Παγράτι, 11635

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…