Υπάρχει ένα μαγαζί που σου κάνει έκπτωση πάνω από 60% μόνο αν είσαι ευγενικός

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 20-10-2016

Χρειάζεσαι καφέ, μπορεί να είναι πρωί και ακόμη ο οργανισμός να υπολειτουργεί, τα μάτια να αρνούνται να ανοίξουν διάπλατα και στο κορμί να έχει παραμείνει ένα γλυκό μούδιασμα, ζητώντας λίγο χουζούρι ακόμα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είσαι ευγενικός, γλυκός και ευχάριστος. Δεν ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους…

Το αντίθετο μάλλον συμβαίνει στη Virginia, όπου μια μικρή επιχείρηση που αντιμετώπιζε το ζήτημα της αγένειας, βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο, για να κάνει τους ανθρώπους να ενεργοποιήσουν την καλή και ευγενική τους πλευρά. Στο Cups Coffee and Tea λοιπόν, όποιος δίνει την παραγγελία του με την αναμενόμενη ευγένεια, έχει μια αξιοσημείωτη έκπτωση στο ρόφημά του.

Συγκεκριμένα, αν ζητήσει κάποιος «Έναν μικρό καφέ», η τιμή είναι 5 δολάρια, εάν όμως πει «έναν μικρό καφέ παρακαλώ», η τιμή είναι στα 3 δολάρια ενώ εάν πει «Καλημέρα έναν μικρό καφέ παρακαλώ», τότε η τιμή του φτάνει στα 1,75 δολάρια!

PAMrvHGl

Ο καταστηματάρχης ανέφερε σε τοπικά μέσα: «Αποφάσισα να το κάνω αυτό επειδή ήθελα να «λύσω» όλες τις αδικίες που γίνονται στον κόσμο, ξεκινώντας από το να κάνω τους ανθρώπους να αποκτήσουν περισσότερους καλούς τρόπους συμπεριφοράς και να συνειδητοποιήσουν, πως και εμείς που δουλεύουμε πίσω από τον πάγκο είμαστε άνθρωποι».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES