Ασθενείς υπερήρωες

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Στο παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» φαίνεται πως κάποια παιδιά επιλέγουν και τα δύο. Ο λόγος για το Καναδέζικο Νοσοκομειακό Ίδρυμα SickKids, το οποίο επιχειρεί να ανατρέψει τα κλισέ γύρω από το συναισθηματικό φορτίο που «βαραίνει» τα ασθενή παιδιά και να αναδείξει τη δυναμικότητά τους. Το ίδρυμα μας συστήνει τους ήρωες, οι οποίοι όχι μόνο δεν είναι στο περιθώριο, αλλά συντάσσουν την πρώτη γραμμή στον αγώνα για τη ζωή.

Ντυμένοι ιππότες, γνωστοί υπερήρωες και στρατιώτες οι νεαροί πολεμιστές μετατρέπουν δημιουργικά το περιβάλλον νοσηλείας σε ένα πεδίο μάχης. Οι πρωταγωνιστές είναι υφιστάμενοι ή παλιοί ασθενείς οι οποίοι έχουν υποστηριχθεί από το SickKids. Και όπως φαίνεται έχουν ένα κοινό στόχο: να νικήσουν!

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης και ανεύρεσης πόρων δημιουργήθηκε από το γραφείο Cossette και σκηνοθετήθηκε από τον Mark Zibert. Με την υπογραφή «SickKids VS Undeniable», οι δημιουργοί επιθυμούν να υπογραμμίσουν στο «VS» (ακρώνυμο του λατινικού versus) την πυγμή των παιδιών απέναντι στην ασθένεια και επικεντρώνονται στο μήνυμα ότι «η ασθένεια δεν είναι αδυναμία». Έξυπνη και άρτια σεναριακά καμπάνια στην οποία ευχόμαστε να επιτύχει το στόχο της.

Του Αλκιβιάδη Σιαράβα

Πηγή: athensvoice.gr

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…