Το Mothercare & τα Early Learning Centre εγκαινιάζουν το νέο κατάστημα του Ψυχικού & χαρίζουν ένα καρότσι Roam σε έναν τυχερό αναγνώστη

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 19-10-2016

Το Σαββάτο, 22 Οκτωβρίου τα Mothercare & τα Early Learning Centre ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες του νέου καταστήματος τους στο Ψυχικό (Σολωμού 2). Η χαρά μεγάλη και  θέλουν να τη μοιραστούν με τους αναγνώστες του 4moms.gr. Έτσι λοιπόν, δίνουν τη δυνατότητα σε έναν τυχερό ή τυχερή να αποκτήσει ένα καρότσι Mothercare Roam sand χρώμα.

Πρόσκληση

To Mothercare Roam περιλαμβάνει τα πάντα από εξοπλισμό που θα χρειαστείτε για τη βόλτα με το μωρό σας. Το Roam σας δίνει πολλές επιλογές και σε επίπεδο πρακτικό, αφού μετατρέπεται εύκολα από χρήση ως πορτ μπεμπέ σε χρήση ως καρότσι. Επιπλέον, περιλαμβάνει βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου, οπότε η διαδικασία τοποθέτησης του μωρού από το αυτοκίνητο στο καρότσι είναι πανεύκολη, αφού απλά τοποθετείτε το βρεφικό κάθισμα πάνω στο σκελετό του καροτσιού. Όταν το μωρό σας μεγαλώσει λίγο μπορείτε να το τοποθετήσετε στο κάθισμα του καροτσιού είτε να βλέπει εσάς είτε μπροστά και να εξερευνά τον κόσμο γύρω του!

roam καρότσι

nffebdomhiennnkn (1)

Κάντε Like στη FB Page των 4moms και share τον διαγωνισμό μας και ίσως να είστε εσείς οι τυχεροί που θα κερδίσετε το καρότσι Roam της Mothercare. 

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 19/10/2016 έως 01/11/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 02/11/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsg.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES