Το πιο απίστευτο παιδικό μενού που έγινε viral

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει ζήσει τουλάχιστον μία φορά την απόλυτη άρνηση του παιδιού του να φάει σε εστιατόριο. Όσο σπέσιαλ και να είναι το παιδικό μενού ή τα πιάτα, αν δεν θέλει να φάει δεν θέλει! Τι σκέφτηκε, όμως, ένας δαιμόνιος εστιάτορας στην Πενσυλβάνια των Η.Π.Α.;

Ένα εστιατόριο στην Πενσυλβανία των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισε να πάρει τις πιο κλασικές απαντήσεις ενός παιδιού μπροστά στο φαγητό και να τις μετατρέψει στον πιο ξεχωριστό κατάλογο για παιδικό μενού. Βάφτισε, λοιπόν, τα πιάτα του ως “Δεν Ξέρω”, “Δεν με νοιάζει”, “Δεν πεινάω”, “Δεν το Θέλω”! Πείτε αλήθεια και τα δικά σας πιτσιρίκια τα ίδια δεν λένε; Πίσω από τα ασυνήθιστα ονόματα πάλι, βρίσκονται πιάτα, όπως hot dog, κοτομπουκιές, τοστ με τυρί και παναρισμένα στικς ψαριού, όλα συνοδευμένα με τηγανητές πατάτες.

kidsmenou

Ένας πελάτης του εστιατορίου πάλι ενθουσιάστηκε τόσο με το μενού, ώστε το φωτογράφισε, το δημοσίευσε στα social media και η φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral!

Εντάξει και να μην πιάσει το κόλπο του εστιάτορα στους απαιτητικούς λιλιπούτειους πελάτες του, τουλάχιστον οι γονείς θα το διασκεδάζουν ρωτώντας τα παιδιά τους “θέλεις ένα Δεν Ξέρω” ή ένα Δεν το Θέλω;”

olivemagazine.gr

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr