Αυτό είναι το καλύτερο καρότσι για το μωρό σας

Εγκυμοσύνη - Βρέφη

Έχω γράψει και στο παρελθόν για την Οδύσσεια που μπορεί να σας φανεί η επιλογή του σωστού καροτσιού για το μωρό σας. Όταν θα έρθει η ώρα για την αγορά του όσες διαβάζετε αυτή τη στιγμή είμαι σίγουρη ότι θα με θυμηθείτε.

Στην αγορά υπάρχει μια τεράστια ποικιλία σχεδίων στυλ και χρωμάτων με πολλά χαρακτηριστικά και τα πιο σημαντικά κατά την γνώμη μου είναι το βάρος του, η ευελιξία του, η καταλληλότητα για κάθε ηλικία, η άνεση και η ευκολία μεταφοράς του, οι αποθηκευτικοί χώροι και φυσικά το στυλ.

Και επειδή έχω δοκιμάσει πάρα πολλά καρότσια λόγω των μετακομίσεων και των χαμένων στα αεροδρόμια καροτσιών, μπορώ με δύο κινήσεις να καταλάβω αν πρέπει να εμπιστευθείς τις βόλτες του μικρού σου στο όχημα που έχεις μπροστά σου.

Πριν από λίγες ημέρες στην πρόσκληση της Stokke στην Τεχνόπολη είχα την ευκαιρία να περιεργαστώ το καρότσι Stokke® Xplory®

stokke_xplory1

Ένα καρότσι με μελετημένο design με την εταιρία να αναβαθμίζει το Stokke® Xplory® βάζοντας του νέους τροχούς που όχι μόνο δείχνουν διαφορετικοί αλλά είναι και ελαφρύτεροι και πιο δυνατοί. Η έμπνευση που γέννησε το νέο ντιζάιν των τροχών ήταν η σκέψη να σεβαστούν το πολύ επιτυχημένο και ταυτόχρονα χαρακτηριστικό σχήμα του Stokke® Xplory® και ταυτόχρονα να μείνουν πιστοί στην καινοτομία, πετυχαίνοντας μεγαλύτερη δύναμη στην κατασκευή μέσω του σχήματος.

stokke_xplory2

Θυμάμαι την απόκτηση του συγκεκριμένου καροτσιού εκείνο το καλοκαίρι του 2006 στην Ισπανία. Ήταν το καρότσι που είχε προκαλέσει τον συμβατικό τρόπο σκέψης όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 με το πρωτοποριακό του ντιζάιν και το ύψος καθίσματος του και δεν γινόταν να μη το αποκτήσω. Η εξερεύνηση του κόσμου μαζί με την Αλεσάντρα ήταν η μοναδική μου επιθυμία και με το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος, νομίζω τα βλέπαμε όλα καλύτερα….

Θεωρώ πολύ τυχερές εκείνες που μπορούν να αποκτήσουν αυτή τη νέα έκδοση του Stokke® Xplory® γιατί δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το καρότσι που είχα αποκτήσει εγώ. Είναι ακριβώς ότι θέλει να έχει μια μητέρα από την πρώτη βόλτα του μωρού της.

stokke_xplory3

Θα λατρέψετε τον χαρακτηριστικό δυνατό ανθεκτικό αλλά ταυτόχρονα ελαφρύ σκελετό, το εργονομικό ντιζάιν με την χειρολαβή με ρυθμιζόμενο ύψος και γωνία που μπορεί να υποστηρίξει το πορτ-μπεμπέ, το κάθισμα και την τροχοσανίδα για το μεγαλύτερο αδελφάκι.

Και ειδικά εκείνο το γκρί μελανζέ (που έχει και ασορτί μια απίθανη τσάντα αλαξιέρα) είναι φανταστικό!

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES