Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney, O Πιτ και ο Δράκος του

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 11-10-2016

O Πιτ και ο Δράκος του είναι το ριμέικ της κλασικής και πολυαγαπημένης ταινίας της Disney που βγήκε στις αίθουσες το 1977. Ο σκηνοθέτης David Lowery (Ain’t Them Bodies Saints) επιστρέφει στη μαγική ιστορία της φιλίας ενός αγοριού κι ενός δράκου, και την αφηγείται ξανά με συναρπαστικό τρόπο, διαχρονική ματιά και εντυπωσιακά εφέ. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Bryce Dallas Howard, καθώς και ο βραβευμένος με Όσκαρ Robert Redford, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα της. Η ταινία απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και αποδεικνύει ότι η πίστη και η ανθρωπιά μπορεί να αλλάξει βαθιά τον τρόπο που ζούμε και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.

Η ταινία είναι διαχρονική, στην ατμόσφαιρα της και στην αφήγηση της. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για το πού διαδραματίζεται. Αυτή ήταν και η πρόθεση του σκηνοθέτη David Lowery. «Έχω καταλάβει ότι οι ταινίες που μου αρέσουν περισσότερο και στις οποίες επιστρέφω είναι αυτές που δεν έχουν ημερομηνία. Ταινίες που αντέχουν στον χρόνο γιατί δεν ριζώνουν σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα» επισημαίνει ο σκηνοθέτης. «Οπότε τοποθέτησα την ιστορία στο παρελθόν χωρίς να το κάνω μεγάλο θέμα και όλα δένουν χωρίς να έχουμε την ακριβή ημερομηνία, αλλά με την αίσθηση ότι συνέβη μόλις χθες».

Στην επινοημένη πόλη Millhaven δεν υπάρχουν κινητά, ούτε διαδίκτυο, ούτε υπολογιστές. Τα αυτοκίνητα, τα ρούχα, τα έπιπλα, ακόμα και το φαγητό είναι από μια περίοδο του παρελθόντος. Αυτό έδωσε στον σκηνοθέτη τη δυνατότητα να εμφανίσει τον Elliot αρκετά νωρίς στην ταινία. «Σε βάζει στο κλίμα ότι αυτός είναι ένας κόσμος που ένας δράκος υπάρχει στο δάσος και το αποδέχεσαι».

Η ταινία έχει γυριστεί στη Νέα Ζηλανδία, παρόλο που θεωρητικά διαδραματίζεται στις ΗΠΑ. Εκεί η χλωρίδα θυμίζει πολύ αυτή της βορειοδυτικής ακτής της Αμερικής. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, πολλά πριονιστήρια στην Αμερική έκλεισαν και άνοιξαν στη Νέα Ζηλανδία και πολλά δέντρα από το Όρεγκον και την Καλιφόρνια φυτεύτηκαν εκεί. Στη Νέα Ζηλανδία υπάρχουν χιλιάδες εκτάρια από πευκόδασος που επέτρεψαν στην παραγωγή να επιλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά τοπία.

Ο δράκος Elliot διαθέτει 15 εκατομμύρια τρίχες τις οποίες απέκτησε μία μία με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.

Στις 20 Οκτωβρίου κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από τη Feelgood αλλά μόνο για τους αναγνώστες του 4moms.gr 15 τυχεροί θα βρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 16.00 στην αίθουσα V Max στο Mall at Athens, στο Μαρούσι (ώρα προσέλευσης 15.30). 

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και 15 τυχεροί θα κερδίσουν απο 1 διπλή πρόσκληση ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

 

  1. Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.
  2. Αφήστε το σχόλιο σας

Όροι συμμετοχής:

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και έχει αφήσετι το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 11/10/2016 έως 14/10/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 14/10/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 15 νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν απο μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας O Πιτ και ο Δράκος του, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο τους.  Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES