Κινόα με σπανάκι και πέστο έτοιμο σε 15′

Μαγειρευουμε

4moms team , 05-10-2016

Υγιεινό, νόστιμο και έτοιμο μέσα σε ένα τέταρτο! Μία εναλλακτική λύση του σπανακόρυζου που θα γίνει η νέα εμμονή σας. Ήρθε η ώρα να φτιάξετε κινόα με σπανάκι και πέστο!

Υλικά:

2 φλιτ. λευκή κινόα
6 φλιτ. σπανάκι
4 κ.σ. πέστο βασιλικού
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 φλιτ. τριμμένη παρμεζάνα

Διαδικασία:

Βράζετε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο (στο νερό που θα τη βράσετε μπορείτε να διαλύσετε έναν κύβο από ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλο για extra γεύση). Όταν η κινόα βράσει, χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε το σπανάκι, τη σάλτσα πέστο, το αλάτι, και την παρμεζάνα. Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά μέχρι να ”μαραθεί” μαραθεί το σπανάκι και να λιώσει η παρμεζάνα. Σερβίρετε ζεστό το φαγητό και αν θέλετε συμπληρώστε παρμεζάνα.

Πηγή: tablefortwoblog.com

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES