Γεννήθηκε βρέφος με όψη 80χρονου

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 30-09-2016

Θυμίζει πρωταγωνιστή ταινίας όπως o Benjamin Button, όπου η ζωή του ξεκίνησε αντίστροφα η ιστορία του δεύτερου παιδιού ενός ζευγαριού από το Μπανγκλαντές που γεννήθηκε με μια σπάνια ασθένεια και μια ακόμη πιο σπάνια όψη.

Όπως αναφέρει η βρετανική Metro, ο Biswajit Patro και η σύζυγός του, Parul, έφεραν στον κόσμο ένα μικρό αγόρι που πάσχει από προγηρία, μια ασθένεια κατά την οποία η όψη του νεογνού είναι ίδια με ηλικιωμένου άνδρα. Γονείς και γιατροί έμεναν άναυδοι καθώς το δέρμα του ήταν γερασμένο, το πρόσωπό του γεμάτο ρυτίδες και τα χαρακτηριστικά του εντελώς ασυνήθιστα.

2

«Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό και προφανώς και δεν νιώθουμε περίεργα ή άσχημα εξαιτίας της όψης του. Τον δεχόμαστε γι αυτό που είναι. Είχαμε ήδη μία κόρη και πλέον υπάρχει και γιος στο σπίτι. Γιατί να μη νιώθω χαρούμενος», δήλωσε ο πατέρας, ο οποίος πήρε από τους γιατρούς τη διαβεβαίωση ότι στα πρώτα τουλάχιστον στάδια της ζωής του, το παιδί δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας. Υπάρχει όμως ένα θολό σημείο, καθώς δεν ξέρουν ποια είναι η καταλληλότερη θεραπεία για τη βελτίωση της υγείας και της όψης του παιδιού.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES