Τρέχουμε με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, στις μεγάλες δρομικές διοργανώσεις του Οκτωβρίου

Δράσεις

4moms team , 27-09-2016

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, δυναμικός υποστηρικτής της ευεξίας και της καλής φυσικής και πνευματικής κατάστασης, δίνει σταθερά το παρών σε σημαντικές δρομικές διοργανώσεις σε όλη τη χώρα και παρέχει στους αθλητές την ενυδάτωση που χρειάζονται.

Πρώτη στάση για το φετινό Οκτώβριο, το Spetses Mini Marathon, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά δρώμενα εκτός αστικού κέντρου, που πραγματοποιείται για 6η χρονιά. Το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η δυναμική AVRA Running Team θα βρεθούν στις Σπέτσες, για να διαγωνιστούν και να είναι δίπλα στους χιλιάδες δρομείς αυτής της πολύ σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης.

Η AVRA Running Team θα είναι παρούσα και σε έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες δρόμου στην Βόρεια Ελλάδα, το Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος στην 5η χρονιά  διεξαγωγής του αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 21.500 δρομείς. Το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης θα πλημμυρίσουν από κόσμο και η. AVRA Running Team, θα βρίσκεται εκεί, στη μεγάλη γιορτή για το τρέξιμο και την αναζωογόνηση που αυτό προσφέρει.

Spetse Mini Marathon 2015 (2)

Μία ημέρα μετά, στις 9 Οκτωβρίου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα ταξιδέψει στην Πάτρα, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 6ος και τελευταίος αγώνας της σειράς Run Greece. Φέτος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ που υποστηρίζει τις δράσεις του ΣΕΓΑΣ, θα είναι χορηγός της διοργάνωσης, στηρίζοντας το θεσμό και την τοπική κοινωνία. Η Αχαΐα είναι η πατρίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Η μονάδα παραγωγής του στο Αίγιο, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της περιοχής, συμβάλλοντας καθημερινά στην οικονομική και κοινωνική της ανάπτυξη.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η AVRA Running Team βρίσκονται δίπλα στους αθλητές και τις τοπικές κοινωνίες, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη δέσμευση του ΑΥΡΑ στην προαγωγή ενός υγιούς τρόπου ζωής, τόσο για το σώμα, όσο και για το πνεύμα, και υπογραμμίζοντας τη σημασία της σωστής ενυδάτωσης για κάθε αθλητή που θέλει να ξεπεράσει τον εαυτό του και να φτάσει την κορυφή.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES