Κερδίστε 3 σακίδια Sportpax & εντυπωσιάστε

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 26-09-2016

Το Sportpax είναι ένα μοναδικό δώρο για τους λάτρεις των σπορ και οι 4moms με το Mamannoula.gr δεν θα μπορούσαν να μην σας δώσουν την ευκαιρία να τα κάνετε δικά σας!

ALL SPORTPAX1

Κάντε Like στη FB Page των 4moms & του Mamannoula.gr και share τον διαγωνισμό μας και ίσως να είστε εσείς οι τυχερές που θα κερδίσετε ένα από τα υπέροχα Sportpax σακίδια.

Τα Sportpax είναι τα πιο φρέσκα σακίδια της αγοράς! Ο μπαμπάς Tony Brown εμπνεύστηκε τα Sportpax από τα παιδιά του. Χρειάζονταν ένα σακίδιο ανθεκτικό, πρακτικό, με αρκετό χώρο αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό και όμορφο.

EBP -30-068

Τα σακίδια Sportpax έχουν αρκετό χώρο για να φιλοξενήσουν όλα τα απαραίτητα για την προπόνηση, την βόλτα, την εκδρομή. Το σχέδιο φτιαγμένο από αφρώδες υλικό διατηρεί το σχήμα μπάλας, ενώ ταυτόχρονα είναι μαλακό και ασφαλές για τα παιδιά. Καθαρίζεται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί, οπότε είναι ιδανικό για «λασπωμένες καταστάσεις». Διαθέτει ρυθμιζόμενα λουριά, ανατομική πλάτη, εσωτερικές θήκες για μικροπράγματα και μολύβια.

Υλικό 55% νάυλον, 26% πολυεστέρας, 8% EVA, 5% αφρώδες υλικό, διαστάχεις: 30 x 30 x 15 cm

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post καθώς και “like” στη Fb σελίδα του Mamannoula.gr.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 26/09/2016 έως 02/10/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 03/10/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsg.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES