Τάση oversized

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το σήμα κατατεθέν του φετινού χειμώνα είναι τα oversized ρούχα. Από φούτερ μέχρι πουκάμισα και από καθημερινά πανωφόρια έως παντελόνια σε πολύ χαλαρές γραμμές. Οι μεγάλοι οίκοι μόδας παρουσιάζοντας τις συλλογές τους, προτείνουν συνδυασμούς ρούχων σε xxl μέγεθος ενώ δεν λείπουν και οι boyfriend γραμμές .

Η συγκεκριμένη τάση μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί ως το βράδυ, χρειάζεται όμως προσοχή. Για παράδειγμα όταν επιλέξεις να φορέσεις ένα oversized φούτερ θα το φορέσεις με ένα αθλητικό κολάν ή ενα παντελόνι σε στενή γραμμή. Επιπλέον, τα φαδιά πανωφόρια επτρέπονται με σύνολα σε στενή γραμμή.

Υιοθέτησε και εσύ τη συγκεκριμένη τάση αλλά με προσοχή. Μην το παρακάνεις με πολλά αξεσουάρ, αφού μία μπλούζα ή ενα παντελόνι από μόνη της είναι αντυπωσιακή. Τέλος, επέλεξε ένα κομψό ζευγλαρι αθλητικών εξισσοροπώντας το look σου.

Ελευθερία Παπαδάκη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μαμά , εργαζόμενη και σύζυγος. Όλα αυτά πριν κλείσω καν τα 26 μου χρόνια. Λατρεύω το σινεμά , το διάβασμα, τα ανίψια μου αλλά πάνω από όλα το μικρό μου γιο τον Ερμή. Η πιο ωραία ώρα είναι όταν γράφω ή διαβάζω μετά από μια απαιτητική μέρα. Τα ταξίδια είναι τα αγαπημένα μου όπως και μία καλή παράσταση.

H Ελευθερία σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων και κοσμημάτων, Glambition Jewels. Μπορείς να τα βρείς:
http://glambition.thecraftsmarket.com/
https://www.facebook.com/GlambitionJewels