Δείτε για πρώτη φορά τη βίλα που πουλάει ο Johnny Depp στο LA

Διασημοι

4moms team , 24-09-2016

Αποτέλεσμα του πρόσφατου και επεισοδιακού χωρισμού του με την Amber Heard είναι η πώληση του συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών στα οποία ζούσανε μαζί. Το Los Angeles “θρηνεί” για τον χαμό του Johnny από γείτονα και με αφορμή αυτή την αλλαγή, μπορούμε να δούμε κι εμείς το εσωτερικό των σπιτιών που απολάμβανε ο 53χρονος σταρ.

Στο παρακάτω κτίριο που θα δείτε, υπάρχουν πέντε υπερπολυτελή διαμερίσματα που ανήκουν στον ηθοποιό. Το ποσό των 13 σχεδόν εκατομμυρίων δολαρίων, αφορά την πώληση όλων μαζί και είναι το αντίτιμο για να ζήσεις στην καρδιά του LA και στα σεντόνια του Depp.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν Art Deco πύργο που ανακαινίστηκε το 2007 από το “The KOR Group”.  Το τεράστιο γκραφίτι που υπάρχει στον εξωτερικό τοίχο έχει γίνει από τον Βραζιλιάνο street artist, Osgemeos. Τα διαμερίσματα επικοινωνούν μεταξύ τους, μα πωλούνται και ξεχωριστά. Όσο για τον Johnny Depp, δεν είναι να τον κλαίει κανείς, καθώς η ακίνητη περιουσία του είναι αμύθητη και εκτός όλων των άλλων, είναι ιδιοκτήτης κι ενός νησιού στις Bahamas.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES