Ο έφηβος με ύψος 2,33μ. που κάθε χρόνο ψηλώνει 15,2 εκατοστά

Έφηβοι

4moms team , 23-09-2016

Ο Broc Brown πάσχει από το σύνδρομο Sotos, μια σπάνια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από υπερβολική αύξηση ύψους κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του και συνεχίζεται και στα πρώτα χρόνια της εφηβείας. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Νευρολογικών Διαταραχών και Εγκεφαλικού Επεισοδίου τα συμπτώματα της διαταραχής αυτής περιλαμβάνουν ένα δυσανάλογα μεγάλο κεφάλι, μεγάλα χέρια και πόδια και λοξά μάτια.

broc-brown1

Ο φόβος της μητέρα του ήταν μέχρι πρότινος πως τα όρια ζωής του θα είναι στενά και πως δεν θα καταφέρει να ζήσει μια κανονική ζωή. Ο Brown στο νηπιαγωγείο είχε ύψος 1, 57 και όλα πλέον γύρω του από παπούτσια μέχρι πολυθρόνα είναι ειδική παραγγελία. Ο καλόκαρδος γίγαντας γεννήθηκε επίσης με ένα νεφρό και δεν του είναι εύκολο να πάρει φάρμακα και παυσίπονα. Η γοργή και υπερβολική ανάπτυξή του κάνει το σώμα του πολλές φορές να υποφέρει, μα ο ίδιος δεν έχει να κάνει κάτι άλλο πέρα από υπομονή.

Tallest Teens

«Πολλές φορές αισθάνομαι σαν να έχω μια μεγάλη ρακέτα του τένις πάνω στην πλάτη μου. Θα ήθελα απλώς οι γιατροί θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τον πόνο μου».

NINTCHDBPICT000268380179

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES