Η Angelina Jolie ζήτησε επισήμως διαζύγιο από τον Brad Pitt

Διασημοι

4moms team , 20-09-2016

Τα μέσα τους έχουν χωρίσει χιλιάδες φορές. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το ζευγάρι με τις κοινές τους εμφανίσεις και τη στάση τους διέψευδαν τις φήμες περίτρανα. Αυτή τη φορά τα πράγματα μοιάζουν να είναι εντελώς διαφορετικά.

Μετά από 12 χρόνια κοινής συμβίωσης και μόλις 2 χρόνια γάμου, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt χωρίζουν, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το έγκυρο ΤΜΖ. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2004 μα σε αυτή τη φάση οι διαφορές τους ορίζονται ως αγεφύρωτες από την Angelina Jolie η οποία έχει ζητήσει τη φυσική επιμέλεια των 6 παιδιών τους.

Brad-Pitt-Angelina-Jolie-Wedding-Photo

Πηγές που συνδέονται με το ζευγάρι ανέφεραν στο δημοφιλές site ότι η απόφαση της 41χρονης ηθοποιού έχει να κάνει με τον τρόπο που ο Brad συμβάλει στην ανατροφή των παιδιών. «Ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη με τις μεθόδους του», δήλωσαν χαρακτηριστικά. Διαψεύδουν το σενάριο για τρίτο πρόσωπο, τονίζοντας τις καθοριστικές διαφωνίες τους σε σχέση με την ανατροφή των παιδιών.

0712-brad-and-angelina-breakfast-tmz-wm-6

Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιούλιο, όταν είχαν βγει για φαγητό στα γενέθλια των διδύμων τους, Knox και Vivienne, στο West Hollywood.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES