Η 8χρονη skater που έγινε viral & μας βάζει τα γυαλιά!

Παιδιά

4moms team , 20-09-2016

Το mini size “θαύμα” έρχεται από την Ιαπωνία και ονομάζεται Sky Brown. Είναι μόλις 8 ετών αλλά αν τη δεις να κάνει skate, η εικόνα με το νούμερο, δεν συμβαδίζουν καθόλου!

Από μόλις 3 ετών άρχισε να ασχολείται με το skate και ένα χρόνο μετά μπήκε και το σερφ στη μονοψήφια ζωής της. Όπως φαίνεται, το χαρισματικό κορίτσι τα καταφέρνει καλά σε ό,τι έχει να κάνει με σανίδα. Η μικρή ταλαντούχα μένει στο Miyazaki της Ιαπωνίας και όπως όλα δείχνουν, την αγάπη της αυτή την κληρονόμησε από τον μπαμπά της που της έβαλε το μικρόβιο και τη συνόδευε από πολύ μικρή στα skate parks.

maxresdefault

Η μικρή – θαύμα είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει όταν ήταν έξι χρονών ότι κάνει skate από τότε που θυμάται τον εαυτό της, ενώ το σχολείο στο οποίο πάει, έχει το δικό της skatepark. H Sky είναι η νεότερη skater που έχει λάβει ποτέ μέρος στο διαγωνισμό Vans Open Pro Series και όπως ήταν λογικό, έκλεψε τις εντυπώσεις, κοινό, εκφωνητές και κριτική επιτροπή, της έβγαλαν το καπέλο, μιας και η ευελιξία, η σταθερότητα και η λατρεία της για το άθλημα την κάνανε να πετάει!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES