Δεν φαντάζεστε τι κρύβει αυτή η συσκευασία

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Είμαι ο κλασικός καταναλωτής που αγοράζει την συσκευασία.

Με την πρώτη ματιά όταν είδα αυτά τα δύο μεταλλικά κουτάκια της συσκευασίας ήξερα απο το πρώτο δευτερόλεπτο ότι θα γίνουν δικά μου. ‘Οτι και αν βρισκόταν μέσα εκεί….

Στη δεύτερη ματιά είδα ότι είναι ταμπόν και η χαρά διπλή για εμένα και την τσάντα μου!

moxie2

Ψάχνοντας για την εταιρία ανακάλυψα ότι όλα ξεκίνησαν από το δημιουργικό ντουέτο Mia Klitsas και Jeff Gore που το 2005 ίδρυσε την εταιρεία Millie & More, στην Αυστραλία.

Ένα χρόνο αργότερα, τα προϊόντα Moxie ξεκίνησαν το ταξίδι στις προθήκες των καταστημάτων με σκοπό τους να αντικαταστήσουν τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής που γνωρίζαμε ως τότε. Η Mia Klitsas εξομολογείτε:

Είχα βαρεθεί να κρύβω στο μπάνιο μου αντιαισθητικά πακέτα από τέτοια είδη που μου χαλούσαν τη διάθεση και ήμουν σίγουρη πως το ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλες γυναίκες. Κουράστηκα να ψάχνω τρόπους να μεταφέρω τη σερβιέτα μου σε δημόσιο χώρο και να πετάω αχρησιμοπ οίητα τα ταμπόν επειδή αλλοιώθηκαν στην τσάντα μου. Μέτα από ερεύνα κατέληξα στο συμπέρασμα πως στην αγορά υπήρχε μεγάλη ανάγκη για προϊόντα γυναικείας υγιεινής που να συνδυάζουν απορροφητικότητα, υγιεινό κάλυμμα, φιλική προστασία προς το δέρμα και τέλεια συσκευασία.

Μετά την επιτυχημένη πορεία τους στο εξωτερικό, τώρα τα Moxie βρίσκονται και στην Ελλάδα!

Τα προϊόντα Moxie έχουν κατά μέσο όρο 50% περισσότερο βαμβάκι, 50% λιγότερη κόλλα, 50% λιγότερο πλαστικό και 80% περισσότερη απορροφητικότητα, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν αρκετά από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Η σύστασή τους τα καθιστά φιλικά και απολύτως κατάλληλα ακόμα για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Επιπλέον, οι συσκευασίες (εκτός από τα Overnight pads) περιέχουν μεταλλική, ανακυκλώσιμη θήκη για εύκολη μεταφορά παντού. Και η Mia συμπληρώνει:

Οι γυναίκες αξίζουν πραγματικά το καλύτερο και τα προϊόντα γυναικείας υγιεινής δεν θα πρέπει να αποκλίνουν από το καλύτερο. Με τις Moxie δε θα σας περάσουν οι πόνοι περιόδου αλλά υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αισθάνεστε βολικά, κομψά και καθαρά εκείνες τις μέρες του μήνα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα www.facebook.com/moxiegreece για να μάθετε που μπορείτε να τα προμηθευτείτε.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?