Μια καντάδα αγάπης από 400 μαθητές στον καθηγητή τους που πάσχει από καρκίνο

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 13-09-2016

Κι όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπου στο πρόσωπο του δασκάλου οι μαθητές βρίσκουν κάτι παραπάνω από έναν άνθρωπο που τους μεταδίδει γνώσεις. Βρίσκουν μια ψυχή που τους πλησιάζει για να τους μάθει κάτι πέρα από την ύλη και τα καθιερωμένα, που επιθυμεί να συντονιστεί με τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους και να προχωρήσουν μαζί σε νέους δρόμους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ben Ellis, καθηγητής Λατινικών στο Nashville των ΗΠΑ. Ο Ellis πάσχει από καρκίνο και 400 μαθητές του πήραν μια πρωτότυπη πρωτοβουλία για να του φτιάξουν τη διάθεση και να του ανταποδώσουν μερίδιο της αγάπης και της φροντίδας που είχαν εισπράξει. Μαζεύτηκαν λοιπόν, έξω από το σπίτι του και του έκαναν…καντάδα, τραγουδώντας του ύμνους και θρησκευτικά τραγούδια, σε μια προσπάθεια συμπαράστασης στον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Όπως αναφέρει η Telegraph, ένας γονέας έγραψε στο fb: «Το παιδί μου λατρεύει τον Ellis, ήταν ο καθηγητής των Λατινικών της για δύο χρόνια. Είναι ο ορισμός του δασκάλου, ένα υπόδειγμα, ένας υπηρέτης. Έγραψε ένα γράμμα στα παιδιά λέγοντάς τους πως τώρα νιώθει ακόμη πιο σίγουρος πως ο Θεός είναι καλός και βρίσκεται κοντά μας. Και ο Ben είναι γεμάτος ελπίδα, χαρά και γαλήνη».

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES