Κατά μάνα κατά… κόρη – Κερδίστε τα πιο stylish CITY Backpacks

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 12-09-2016

Φοράει τα τακούνια σας και σουλατσάρει δήθεν αεράτη μέσα στο σπίτι, παίρνει τα κοσμήματά σας και κοιτιέται με τις ώρες στον καθρέφτη περήφανη… προφανώς είναι στην ηλικιακή φάση που θέλει να σας μοιάσει. Βιάζεται να μεγαλώσει και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το δείξει, μιας κι είναι πια μια σωστή δεσποινίδα, κακά τα ψέμματα!

Το 4moms & τα CITY backpacks σας δίνουν τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσετε κάτι που δεν θα το μοιράζεστε μα θα είναι ίδιο κι αγαπημένο για την καθεμιά ξεχωριστά. Κάτι που αποτελεί την πιο σωστή και βολική λύση και για τις δύο χωρίς καμία αμφιβολία.

_MG_8744

Κερδίστε λοιπόν, δύο σακίδια, ένα για τη μαμά και ένα για την κόρη
που θα κάνουν την καθημερινότητά σας εκτός από απόλυτα stylish και άκρως πρακτική.

PicMonkey Collage

Το μεγάλο backpack λέγεται “The drop” και το μικρό “Drizzle”, η σταγόνα της βροχής είναι η μαμά και η μικρή ψιχάλα η κόρη. Μόλις βρήκατε κάτι που θα ενώνει εσάς και τη “mini me” αδυναμία σας! 

Τα CITY backpacks είναι η καλύτερη επιλογή τσάντας για όσους ζουν και κινούνται στην πόλη κι αυτό για πολλούς λόγους. Ο ανατομικός και πρακτικός σχεδιασμός τους στηρίζει τον κάτοχό τους σε κάθε περίπτωση. Σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα με τα καλύτερα και πλέον ανθεκτικά υφάσματα και υλικά.

_MG_8533

Η μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων σε συνδυασμό με τις δελεαστικές τους τιμές, σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε παραπάνω από ένα στιλάτο σακίδιο και να αλλάζετε διάθεση ανάλογα με το outfit και τη δράση σας. Μικροί και μεγάλοι έχουν βρει τον πιο βολικό σύντροφο που χωράει τα πάντα και πάει όπου πάμε αγόγγυστα και μάλιστα με 10 χρόνια εγγύηση, μιας και η εταιρεία είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη για την ποιότητα και την εργονομία των προϊόντων της.

_MG_7412

Κάντε Like στη FB Page των 4moms & των CITY backpacks και share τον διαγωνισμό μας και ίσως να είστε εσείς οι τυχερές που θα κερδίσετε τα υπέροχα CITY backpacks που θα κάνουν χαρούμενες δύο κυρίες της οικογένειας.

ANR_6006
#MyCityBackpack

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post καθώς και “like” στη FB σελίδα των CITY backpacks. 

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 12/09/2016 έως 18/09/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 18/09/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsg.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES