Εκείνο το κορίτσι που αγαπούσε το μπαλέτο και το Παρίσι

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 10

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα εννιάχρονο κορίτσι που ήθελε να είναι το δωμάτιο της μια μικρή έκδοση ενός κανονικού διαμερίσματος στην πόλη. Οι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα που μας εξέπληξε εμπνευσμένοι από το πάθος της μικρής για το μπαλέτο και την αγάπη της για το Παρίσι, δημιούργησαν έναν ονειρεμένο χώρο για να μεγαλώσει.

Ο συνδυασμός του χρυσού και του μαύρο με το απαλό ροζ και τις ακανόνιστες βούλες από την εταιρία Urban Walls διαμορφώνουν ένα παιχνιδιάρικο αλλά απλό σχεδιασμό.

Είναι υπέροχες οι γωνιές που έχουν δημιουργηθεί όπως η χρυσή καρέκλα με το sheepskin ή η κρεμάστρα με το κοστούμι του μπαλέτου.

Η Λίντα του liveloudgirl.com είναι πολύ ταλαντούχα και συχνά θα βλέπουμε την δουλειά της για να παίρνουμε ιδέες για την διακόσμηση των δωματίων των παιδιών μας.

Girl_room_1

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?