5+1 απίστευτα tips για να κάνετε τη ζωή σας πανεύκολη μέσα στο σπίτι

Σπιτι

4moms team , 09-09-2016

Υπάρχουν τρόποι και τρόποι. Άλλοι κοστίζουν αρκετά, άλλοι τελικά δεν είναι αποτελεσματικοί κι άλλοι πάλι είναι η κατάλληλη λύση στο εκάστοτε ζήτημα. Με απλούς λοιπόν και φυσικούς τρόπους μπορούμε να αναβαθμίσουμε τη ζωή μας στο σπίτι, να κάνουμε καθημερινές ή μπελαλίδικες δουλειές πιο εύκολες και να απολαύσουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στο τέλος της ημέρας. Ακολουθούν λοιπόν μερικά clever tips που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

  1. Πως θα κάνετε τη βρύση να αστράφτει; Τυλίξτε τη βρύση από τη βάση της με χαρτί κουζίνας. Ρίξτε ζεστό νερό με ξύδι και αφήστε το για 30 λεπτά. Αφαιρέστε το χαρτί και σκουπίστε με ένα μαλακό πανί και θα δείτε τη βρύση σας να αστράφτει.
  2. Κεφάλαιο κουρτίνα μπάνιου: Βάλτε τη σε μια λεκάνη με ζεστό νερό, απορρυπαντικό και 1/2 ξύδι. Αφού ξεπλύνετε, τρίψτε στην επιφάνεια μια λεμονόκουπα κι αφήστε την στον ήλιο να στεγνώσει. Θα γίνει σαν καινούργια!
  3. Ξέρετε πως αν τοποθετήσετε τα σφουγγαράκια της κουζίνας ή του μπάνιου μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά, το 99% των μικροβίων θα έχουν εξαλειφθεί;
  4. Λίγη σκόνη βανίλιας στα τασάκια, εξουδετερώνει την άσχημη μυρωδιά του τσιγάρου στο χώρο.
  5. Τρίψτε το εσωτερικό του κάδου απορριμάτων με τη φλούδα του λεμονιού. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και πείτε αντίο στην χαρακτηριστική δυσάρεστη μυρωδιά του κάδου.
  6. H πλάκα από το σίδερο καθαρίζει με αλάτι. Πάρτε μια βαμβακερή πετσέτα που δεν χρειάζεστε και απλώστε την πάνω στη σιδερώστρα. Ρίξτε 2 κ.σ. χοντρό αλάτι πάνω στην πετσέτα. Βάλτε το σίδερο στην πρίζα, χωρίς ατμό και ανεβάστε το στη μέγιστη θερμοκρασία. Έπειτα σιδερώστε την επιφάνεια με το αλάτι και όλη η βρωμιά που υπάρχει πάνω στο σίδερό σας θα βγει στην πετσέτα.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES