Back to Sunny

Δράσεις

Εϊναι αυτό που ψάχνεις μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα παιδιά… κάτι που να γυμνάζει ο σώμα και να δίνει τροφή στο πνεύμα. Στις αθλητικές Ακαδημίες του Sunny Sports Club στη Ν.Ερυθραία μπορείς να βρεις μια ολοκληρωμένη πρόταση για τα παιδιά.

Σε μια έκταση 6 στρεμμάτων μέσα στο δάσος του Μορτερού και την εμπειρία 30 χρόνων στον αθλητισμό προσφέρει στα παιδιά υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση σε κάθε άθλημα, αλλά και δεξιότητες ζωής όπως: αυτοεκτίμηση, διαχείριση νίκης-ήττας, κοινωνικοποίηση κ.α.

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και η προπονητική ομάδα του Sunny έχει ετοιμάσει μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις σωματικές και πνευματικές.

sunnytennis

Αν και το Sunny είναι Πανελλαδικά γνωστό για την μεγάλη του εμπειρία στις Ακαδημίες Τένις, προσφέρει επίσης σε επίπεδο πρωταθλητισμού τα παρακάτω αθλητικά προγράμματα για παιδιά κάθε ηλικίας:

  • Τένις (4-18 ετών)
  • Fu Jow Pai (5-18 ετών)
  • Ρυθμική Γυμναστική (4-18 ετών) (ΝΕΟ)
  • Ξιφασκία (6-18 ετών)
  • Sports Into 1.0 (2-5 ετών)
  • Χορός: Latin και Σύγχρονο (5-18 ετών) (ΝΕΟ)

 

ΕΝΑΡΞΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να είναι μέλη για να συμμετάσχουν. Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Δηλώσες συμμετοχής και πληροφορίες στο 210 8136148.

Καστρίτσας 61, Ν. Ερυθραία.

www.sunnyclub.gr

https://www.facebook.com/sunnysportsclub/

sunnyclub

 

Τα προγράμματά αναλυτικά:

 Τένις

TMHMATA ΤΕΝΝIS ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ. Το τμήμα tennis του Ομίλου ΣΑΝΝΥ ΣΠΟΡΤΣ ΚΛΑΜΠ είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο καλά οργανωμένες Ακαδημίες tennis στην Ελλάδα. Η ακαδημία έχει την εμπειρία 30 χρόνων λειτουργίας και διαθέτει μια μεγάλη ομάδα καλά εκπαιδευμένων προπονητών με άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και πτυχίο ΤΕΦΑΑ με αποτέλεσμα να προσφέρει στους αθλητές άριστη τεχνική κατάρτιση.

 

Οι προπονήσεις είναι ωριαίες και γίνονται σε group, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα για ιδιαίτερες και εντατικές προπονήσεις. Τα προγράμματα είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους και τον βαθμό εξοικείωσής τους με το άθλημα.

 

Fu Jow Pai

ΤΜΗΜΑ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ (ΣΤΥΛ: FU JOW PAI) Για παραπάνω από μια δεκαετία στο Sunny Club λειτουργεί τμήμα της πολεμικής τέχνης Fu Jow Pai (Tiger Claw) (επίσημο στυλ του Γου Σου Κουνγκ Φου) σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12 χρόνων.

 

Kαλά εκπαιδευμένοι δάσκαλοι με ειδικότητα στα παιδιά αναλαμβάνουν να τα διδάξουν τις αρχές της πολεμικής τέχνης Fu Jow Pai και τα 5 βασικά στοιχεία ενός επιτυχημένου αθλητή: δύναμη, ταχύτητα, ευλυγισία, ακρίβεια και ισορροπία. Η Ακαδημία έχει να επιδείξει μια σειρά επιτυχιών σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η συνδρομή των αθλητών συμπεριλαμβάνει όσες προπονήσεις προτιμούν οι ίδιοι ή κρίνουν αναγκαίες οι προπονητές τους μέσα στην εβδομάδα στις προκαθορισμένες ώρες και μέρες για την ηλικία τους.

 

Ρυθμική Γυμναστική (ΝΕΟ)

 TMHMATA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ. Το πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα ρυθμικής γυμναστικής του Sunny Club ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2016 κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Τα παιδιά θα έχουν τη ευκαιρία να προπονηθούν με μια κορυφαία αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής με συμμετοχές σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας και διπλωματούχο παιδαγωγό με σημαντική εμπειρία στη διδασκαλία.

Η Ρυθμική Γυμναστική δομεί το σώμα αλλά και την ψυχή του παιδιού συμβάλλοντας έτσι στην βελτίωση και διατήρηση της ψυχοσωματικής και διανοητικής υγείας. Μέσα από τον αυτοσχεδιασμό που του προσφέρει η ομαδική δραστηριότητα γυμνάζεται, φαντάζεται αλλά και δημιουργεί. Έτσι, καλλιεργεί το πνεύμα του, την ευστροφία και την κριτική του ικανότητα ενώ αποβάλλει δισταγμούς, ανασφάλειες και φοβίες. Ενισχύεται με τον τρόπο αυτό, η αυτοπεποίθηση του και τονώνεται το αίσθημα ασφαλείας αποκτώντας έτσι ψυχική και σωματική δύναμη.

Oι προπονήσεις του τμήματος είναι 2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 45 λεπτά για τις μικρές ηλικίες και 1 ώρα για τις μεγαλύτερες. Τα παιδιά χωρίζονται σε group ανάλογα την ηλικία τους.

 

Ξιφασκία

Το πρόγραμμα ξιφασκίας του Sunny Club ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί το μοναδικό τόπο εξάσκησης για παιδιά που ασχολούνται με τη ξιφασκία στα Βόρεια Προάστια. Η προπονητική ομάδα αποτελείται από καταξιωμένους προπονητές, πρωταθλητές επί σειρά ετών, με μεγάλη προπονητική εμπειρία σε ομάδες ξιφασκίας πρώτης κατηγορίας.

Η Ξιφασκία είναι άθλημα που γυμνάζει ομοιόμορφα όλο το σώμα, ασκεί ιδιαίτερα το πνεύμα, βελτιώνει την αυτοπειθαρχία, προσδίδει ευελιξία και δεξιότητα, αναπτύσσει την ευγενή άμιλλα και τον υγιή συναγωνισμό. Το τμήματα μας εξειδικεύονται στο είδος της σπάθης. Η σπάθη είναι το συναρπαστικότερο (λόγω ταχύτητας και τεχνικής) από τα τρία είδη ξιφασκίας. Οι αγώνες σπάθης χαρακτηρίζονται από την εκρηκτικότητα των αθλητών και το σύνθετο τρόπο σκέψης. Με την ξιφασκία μπορεί να ασχοληθεί ο καθένας, σε οποιαδήποτε ηλικία και με όσο χρόνο διαθέτει.

Oι προπονήσεις του τμήματος είναι 2 φορές την εβδομάδα και διαρκούν 1 ώρα. Το Sunny Club προσφέρει επίσης τμήματα για ενήλικες και ατομικές προπονήσεις.

 

 Sports Into 1.0 (2-5 ετών)

Απευθύνεται σε πολύ μικρά παιδιά, ηλικίας από 2,5 έως 5 ετών. Κατά τη διάρκεια μιας ώρας τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τις βασικές αρχές των αθλημάτων μέσα από απολαυστικά παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες και περιλαμβάνει μια ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων σε εξωτερικό χώρο όπως: mini tennis, basketball, handball, ποδόσφαιρο , γυμναστική με διαδραστικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια (σε κλειστό χώρο)

Το πρόγραμμα έχει μελετηθεί από εξειδικευμένους προπονητές και είναι μία προσαρμογή των δημοφιλών αθλημάτων στα μέτρα των μικρών μας αθλητών. Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος έχουν τη μορφή παιχνιδιού για να μπορούν άνετα να συμμετέχουν τα παιδιά, τα οποία έτσι βελτιώνουν βασικές κινητικές δεξιότητες και παράλληλα αναπτύσσουν τις ψυχοπνευματικές ικανότητές τους όπως η υπευθυνότητα, η κοινωνικότητα, η φαντασία και η δημιουργικότητα.

Χορός: Latin και Σύγχρονο (ΝΕΟ)

Το Sunny σε συνεργασία με τη γνωστή Σχολή Χορού Fever Reloaded ξεκινάει από φέτος το χορό! Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους Latin και Σύγχρονους χορούς σε προγράμματα εξειδικευμένα για την ηλικία τους. Ο χορός είναι ένα μέσο να αναπτύξουν τα παιδιά την κοινωνικότητά τους μέσα από την ομαδική άσκηση, να αναπτύξουν ρυθμό και δεξιότητες, αλλά και να γνωρίσουν μια δημιουργική και ευχάριστη ενασχόληση που θα τους ακολουθεί στη ενήλικη ζωή τους.

Αγωνιστικά Τμήματα:

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ «ΣΑΝΝΥ ΣΠΟΡΤΣ ΚΛΑΜΠ» είναι αναγνωρισμένος από τις Ομοσπονδίες του κάθε αθλήματος και οι αθλητές του Ομίλου συμμετάσχουν στις επίσημες διοργανώσεις της κάθε Ομοσπονδίας με σημαντικές επιτυχίες.

 

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES

MORE EDITOR'S ARTICLES

Όρια στην παιδική παντοδυναμία. Τα όχι που διαμορφώνουν χαρακτήρες

Όρια στην παιδική παντοδυναμία. Τα όχι που διαμορφώνουν χαρακτήρες

Ημέρα της Γυναίκας. Είσαι πολύ δυνατή. Το ξέρεις;

Ημέρα της Γυναίκας. Είσαι πολύ δυνατή. Το ξέρεις;

Πόσο κοστίζει η σιωπή; Παιδικές ζωές είναι το τίμημα

Πόσο κοστίζει η σιωπή; Παιδικές ζωές είναι το τίμημα

3 λόγοι που δεν αντέχω το Καρναβάλι

3 λόγοι που δεν αντέχω το Καρναβάλι

8 πράγματα που σιχαίνομαι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

8 πράγματα που σιχαίνομαι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Έμπαινες; Ως μάνα αποφάσισα να απαντήσω στο ερώτημα

Έμπαινες; Ως μάνα αποφάσισα να απαντήσω στο ερώτημα

Τι είναι το hygge και πως μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους;

Τι είναι το hygge και πως μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους;

Χάνεις την ψυχραιμία σου, φωνάζεις, ουρλιάζεις στα παιδιά σου; Διάβασε το

Χάνεις την ψυχραιμία σου, φωνάζεις, ουρλιάζεις στα παιδιά σου; Διάβασε το

Λευκή εβδομάδα και σχολική ανάπαυλα; Κύριε ξενοδόχε μου…

Λευκή εβδομάδα και σχολική ανάπαυλα; Κύριε ξενοδόχε μου…