Το “ραντεβού” με τα βιβλία στο Ζάππειο

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τα βιβλία μας ταξιδεύουν. Σε κόσμους μαγικούς, σε κόσμους νοερούς.  Σήμερα, λοιπόν, στις 20:00 εγκαινιάζεται και επισήμως το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο. Ένα φεστιβάλ που έχει γίνει θεσμός. Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο στο Ζάππειο.

Και μπορεί να είναι τα βιβλία ο βασικός λόγος για να βρεθείς τις επόμενες ημέρες μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, αλλά δεν είναι ο μόνος! Πολλές οι εκδηλώσεις και οι παράλληλες δράσεις που θα δούμε και φέτος στο Φεστιβάλ.

Το φετινό 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου φιλοξενεί αφιέρωμα με τίτλο: «50 χρόνια Δημόσια Τηλεόραση, 50 χρόνια συμβολή στον Πολιτισμό».
Ο στόχος των διοργανωτών είναι  “η έκθεση βιβλίου να αποτελέσει όαση πολιτισμού, αφορμή για κοινωνικό διάλογο, ευκαιρία για συζήτηση και συνεργασία πάνω σε φλέγοντα, χρόνια ή επικαιρικά, ζητήματα που απασχολούν όλους”.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00 – 22:30
Παρασκευή & Σαββάτο: 18:00 – 23:00
Κυριακή: 11:00 – 22:30

festival vivliou

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…