Ώρα για ανανέωση στο παιδικό δωμάτιο και όχι μόνο; Βάψτε με χρώμα για πιο υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι!

Παιδιά

4moms team , 31-08-2016

Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει και ως μαμάδες τρέχουμε να προλάβουμε να είναι όλα έτοιμα κι όπως πρέπει για τα μικρά μας. Εκτός από τα σχολικά και την οργάνωση του γραφείου όμως, συχνά χρειάζεται και μία ανανέωση στο παιδικό δωμάτιο. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο στο χρώμα, αλλά στην ίδια την ατμόσφαιρα του δωματίου που το παιδί μας θα περνάει τόσες ώρες παίζοντας και διαβάζοντας.

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας χώρος στο σπίτι που αν και φαινομενικά είναι καθαρός – αφού όλες οι μαμάδες φροντίζουν γι’ αυτό- εγκλωβίζει ένα σωρό ρύπους και καυσαέρια καθώς και μικρόβια ή βακτήρια. Αυτά δύσκολα απομακρύνονται από το χώρο και φυσικά μπορούν να προκαλέσουν δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μελέτες έδειξαν ότι η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό ενός σπιτιού μπορεί να είναι έως και 100 φορές περισσότερο μολυσμένη από ό,τι η ατμόσφαιρα στο εξωτερικό περιβάλλον!

13906696_1081161888587235_5172084276043286624_n
Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για αυτό; Με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι απλό! Να ανανεώσουμε το χρώμα στους τοίχους, επιλέγοντας ένα χρώμα, όπως το MASTER της Kraft Paints με ήπιες φωτοκαταλυτικές ιδιότητες. Τι σημαίνει αυτό; Με την επαφή του με το φως (φυσικό ή τεχνητό) εξουδετερώνει ρύπους και καυσαέρια μετατρέποντάς τους σε αβλαβή κατάλοιπα. Επιπλέον, παρέχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, με πιστοποίηση από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο IMSL. Έτσι, βοηθάει ώστε να έχουμε πιο υγιεινή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι και να αισθανόμαστε πιο ήσυχες.

Και φυσικά είναι άοσμο, έχει αντοχή στο πλύσιμο (βασικό όταν πρέπει να σαπουνίζεις διαρκώς δαχτυλιές και λεκέδες!) καθώς και ένα υπέροχο ματ φινίρισμα σε χιλιάδες αγαπημένες αποχρώσεις.

Ακόμα αν επιλέξετε να ανανεώσετε το χρώμα του παιδικού δωματίου ή του σπιτιού σας μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, με κάθε δοχείο χρώματος Master 3 ή 10 λίτρων από την Kraft Paints, κερδίζετε άμεσα ένα σχολικό δώρο στο κατάστημα ενώ δηλώνοντας τον κωδικό του κουπονιού που θα βρείτε μέσα στο χρώμα, μπαίνετε στην εβδομαδιαία κλήρωση για δώρα τεχνολογίας και δωροεπιταγές για σχολικά αλλά και στη μεγάλη τελική κλήρωση στις 30/9 με δώρο ένα ταξίδι στη EURODISNEY, ένα laptop Lenovo και ένα iPad Air!

Η καλύτερη εποχή για να ανανεώσουμε παιδικό δωμάτιο είναι τώρα, δεν συμφωνείτε; Μπείτε στο www.mathepaidimouxrwmata.gr και μάθετε περισσότερα!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES