Μακαρόνια με πέστο δυόσμου και καλαμάρι

Μαγειρευουμε

4moms team , 30-08-2016

Αφού διαβάσαμε ότι τα μακαρόνια τελικά δεν παχαίνουν…. σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας την αγαπημένη μας καλοκαιρινή συνταγή ζυμαρικών.

Υλικά για το πέστο δυόσμου

2 κούπες φύλλα δυόσμου

½ κούπα τριμμένη παρμεζάνα

1/3 της κούπας αμύγδαλο αποφλοιωμένο καβουρδισμένο

2 σκελίδες σκόρδο κομμένες στα τέσσερα

 

Βάζουμε στο μπλέντερ το σκόρδο, το δυόσμο, την παρμεζάνα, το αμύγδαλο, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σε ένα μεγάλο τηγάνι.

Ρίχνουμε τα καλαμάρια αφού τα έχουμε κόψει σε λωρίδες, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.

Προσθέτουμε το πέστο και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Σερβίρουμε!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES