Παριζιάνα σχεδιάστρια αποκαλύπτει στη Vogue: Tα μυστικά για να διαλέξεις το τέλειο νυφικό

Μόδα

4moms team , 19-08-2016

Μπορεί να απορούμε για το πως πετυχαίνουν καθημερινά αυτό το επιμελώς-ατημέλητο λουκ, αλλά οι Γαλλίδες εκτός από την επιλογή ρούχων είναι expert και στα νυφικά.

Η τακτική για την εύρεση του τέλειου φορέματος, την οποία έμαθαν από τις γιαγιάδες τους, είναι εντελώς αντίθετη απ΄αυτή που θα ακολουθούσε μία Ελληνίδα.

Μία Παριζιάνα σχεδιάστρια νυφικών, η Laure de Sagazan μίλησε στην αμερικάνικη Vogue αποκαλύπτοντας το μυστικό που κάνει τις Γαλλίδες ακαταμάχητες και στον γάμο τους.

Συμβουλή 1

Πετούν όλα τα περιοδικά γάμου. Οι Παριζιάνες δεν θέλουν με τίποτα το νυφικό τους να μοιάζει με κάποιο άλλο, ήδη φορεμένο. Θέλουν να είναι μοναδικό και εκκεντρικό. Όντας γνώστες της γαλλικής μόδας και φυσικά των trends της σεζόν, δεν χρειάζονται άλλον μέντορα πέρα από τον εαυτό τους και τον σχεδιαστή τους.

Συμβουλή 2

Στενή ή ίσια γραμμή, μόνο. Όχι πολλά φρου-φρου, όχι υπερβολές και όχι ατελείωτες ουρές. Οι Παριζιάνες θα προτιμήσουν τη δαντέλα, αλλά δεν θα το παρακάνουν και κάπου θα προσθέσουν διάφανες λεπτομέρειες, χωρίς όμως να γίνονται εύκολα αντιληπτές. Το φόρεμά τους θα είναι απίστευτα μελετημένο, χωρίς να το καταλάβει κανείς.

Συμβουλή 3

Το αποτέλεσμα πρέπει να δείχνει πως η νύφη διάλεξε το νυφικό την τελευταία στιγμή. Κι όμως, η επιλογή είναι τόσο μελετημένη, αλλά το αποτέλεσμα τόσο απλό και σικ που όλοι πιστεύουν πως το νυφικό διαλέχθηκε 5 λεπτά πριν την εκκλησία. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι απλός. Δεν θέλουν να γίνει αντιληπτό το πόσο προσπάθησαν για κάτι που φαίνεται τόσο απλό… ίσως σε αυτό οφείλεται και η επιτυχία τους!

bovary.gr

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES