Κυκλαδίτικη Φρουτάλια & μάλιστα φούρνου

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Μια συνταγή που μυρίζει καλοκαίρι και μας βγάζει σε χρόνο dt από το δίλημμα “Τι να μαγειρέψω μετά τη θάλασσα;”

Υλικά

  • 8 αυγά
  • 3 λουκάνικα
  • 4 πατάτες
  • 1 φλιτζανάκι του ελληνικού γάλα
  • Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και λίγο δυόσμο
  • 300 γρ. τυράκι (μυζήθρα ή κεφαλογραβιέρα)
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις πατάτες ροδέλες και αλατίζουμε. Ρίχνουμε ελαιόλαδο και ψήνουμε. Σε 15 λεπτά βάζουμε και τα λουκάνικα που τα έχουμε κόψει σε ροδέλες. Ψήνουμε άλλα 20 λεπτά. Στη συνέχεια, έχουμε χτυπήσει τα αυγά με το γάλα, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τυρί που έχουμε επιλέξει και τη ρίγανη. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταξί και ψήνουμε μέχρι να γίνει σταθερό, σαν πίτα. Μπορούμε να προσθέσουμε πιπεριές, ντομάτα και πολλά άλλα υλικά ή να κάνουμε συνδυασμούς της επιλογής μας.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr