Ο μεγάλος αθλητής με την τεράστια καρδιά, Λεμπρόν Τζέιμς δωρίζει 41 εκατομμύρια για τις σπουδές παιδιών

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το αστέρι του NBA LeBron James δεν είχε και την ευκολότερη παιδική ηλικία.

Στο Άκρον του Οχάιο όπου γεννήθηκε, οι γονείς του αγωνίζονταν σκληρά για να τα βγάλουν πέρα. Βιοποριστικοί λόγοι τους ανάγκασαν να τον στείλουν να ζήσει με την οικογένεια του Frank Walker όπου τον βοήθησαν να ανακαλύψει το ταλέντο του και να αγαπήσει το μπάσκετ.

Χωρίς να ξεχνάει λεπτό απο που προέρχεται, θέλει να βοηθήσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί στην κοινότητα που τον μεγάλωσε και το The Lebron James Family Foundation συνεργάζεται με το τοπικό πανεπιστήμιο για να στείλει 1.100 παιδιά απο τα δημόσια σχολεία της περιοχής στο κολέγιο.

Το Πανεπιστήμιο του Άκρον θα παρέχει εγγυημένες τετραετείς υποτροφίες για τους μαθητές που θα πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος “I Promise”.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?