3 τυχερές θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από τα ΑΒ Βασιλόπουλος, για να μαγειρέψουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 05-08-2016

Η σχέση που έχεις με τη γιαγιά σου είναι ανεκτίμητη και όσο μεγαλώνεις συνειδητοποιείς πόσα έκανε εκείνη για να σε ευχαριστήσει και άλλα τόσα που συνεχίζει να σου προσφέρει ακόμα και τώρα που δεν είσαι πια παιδί. Για να ευχαριστήσω τη δική μου γιαγιά προσπαθώ κάθε τόσο να κάνω πράγματα που της αρέσουν και την χαροποιούν. Τελευταία, θυμήθηκα τη συνταγή για την αγαπημένη της προζυμόπιτα και σκέφτηκα να τη φτιάξω και να τη φωνάξω στο σπίτι να τη φάμε παρέα. Ξετρελάθηκε μόλις με άκουσε στο τηλέφωνο να της λέω για την πίτα και με περηφάνια δήλωσε ότι δεν τα πήγα καθόλου άσχημα όταν τη δοκίμασε.

Τώρα λοιπόν που είναι καλοκαίρι και ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι τόσο περιορισμένος, είναι ευκαιρία να ετοιμάσετε μια αντίστοιχη έκπληξη για τους δικούς σας αγαπημένους, μαγειρεύοντας για αυτούς.

Το 4moms.gr και τα AB Βασιλόπουλος θα βοηθήσουν σε αυτό, προσφέροντας δωροεπιταγές ΑΒ αξίας 50 ευρώ σε 3 τυχερές για να επιλέξουν τα πιο εκλεκτά υλικά για τη μαγειρική τους.

Αν θέλετε να είστε μία από τις 3 τυχερές δεν έχετε παρά να κάνετε Like και Share στη σελίδα μας στο Facebook για να μπείτε στην κλήρωση.

Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από τη χαρά να δίνεις το καλύτερο στους δικούς σου ανθρώπους!

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 05/08/2016 έως 12/08/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 12/08/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsg.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES